Το πρωί επινοεί εφαρμογές iPhone, το βράδυ είναι τοπ μοντέλο [photos]

11.12.2014
Την έχουν χαρακτηρίσει μία μίξη από Ζιζέλ και Μπιλ Γκέιτς. Ο λόγος είναι ότι αυτό το δίμετρο εξωτικό μοντέλο της Victoria's Secret είναι μαθηματικός, με καμιά δεκαριά πτυχία, και επιτυχημένη προγραμματίστρια!

Τη μισή ημέρα είναι στην πασαρέλα για τη Victoria's Secret ή για την Prada και την άλλη μισή φοράει κάτι άνετο, κάθεται στον υπολογιστή και επινοεί προγράμματα πληροφορικής. Σε ηλικία 29 ετών, η Λίνσεϊ Σκοτ (Lyndsey Scott) έχει δημιουργήσει πάνω από πέντε εφαρμογές για iPhone, μεταξύ αυτών και την εφαρμογή iPort, που δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρει κάποιος το προσωπικό του book στο iPad.

Ξεκίνησε από το οικογενειακό κομπιούτερ διαβάζοντας το εγχειρίδιο χρήσης και κατέληξε να σπουδάζει πληροφορική στη Μασαχουσέτη. Στα 24 την εντόπισε ένας κυνηγός μοντέλων και της έκανε αποκλειστικό συμβόλαιο με τον οίκο Calvin Klein, ενώ ακολούθησαν ονόματα όπως: Louis Vuitton, Prada, Diane von Fürstenberg, Victoria’s Secret και Gucci. Η ζωή της κυλάει ανάμεσα στις επιδείξεις μόδας, τις φωτογραφήσεις για μεγάλους οίκους και τον... υπολογιστή.

Σύμφωνα με την Λίνσεϊ η τεχνολογία δεν απευθύνεται σε σπασίκλες με γυαλιά, αλλά όλοι μπορούν να συμμετάσχουν.... ακόμα και να εφευρίσκουν εφαρμογές σε Twitter, Facebook, Instagram.

Περισσότερα http://www.lyndseyscott.com/