Μίλα Κούνις: Έτσι έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης

11.12.2014
Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε τηλεοπτικό σόου ως μανούλα έκανε η διάσημη ηθοποιός και, μεταξύ άλλων, μίληκε και για τη σιλουέτα της.

Η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) γέννησε το πρώτο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) με τον οποίο, παρεμπιπτόντως δεν έχουν παντρευτεί ακόμη, στις 30 Σεπτεμβρίου.

Το διάσημο ζεύγος ονόμασε τη μικρή Γουάιατ (Wyatt) και ο χαζομαμπαμπάς έπαιξε και ένα παιχνιδάκι με την πρώτη της φωτογραφία.

Χθες η 31χρονη σταρ εμφανίστηκε στην εκπομπή "The Late Late Show" με τον Κρεγκ Φέργκιουσον (Craig Ferguson) και αφού ξεκαθάρισε ότι είναι το πιο αγαπημένο της σόου στην τηλεόραση, μίλησε για το παιδάκί της. [Δες και το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί]

Η μικρούλα είναι μόλις δυο μηνών, αλλά όταν ο παρουσιαστής πήγε να την "τρομάξει" για την εφηβεία που έρχεται νωρίτερα από όσο νομίζει εκείνη ήταν ατάραχη: "Αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είναι το πρόβλημα του μπαμπά της", γέλασε η Μίλα ρίχνοντας ξεκάθαρα το μπαλάκι στον Άστον.

Βέβαια, ξέρει τι λέει, γιατί τον 36χρονο καλό της τον έχει προετοιμάσει μια χαρά η πρώην σύζυγος, Ντέμι Μουρ (Demi Moore) για το δικό του παιδάκι, οπότε εκείνη... κοιμάται ήσυχη.

Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης που εμφανώς έχουν χαθεί, η Κούνις "ευλογεί" τον θηλασμό, που όπως παραδέχεται, τη βοήθησε πολύ να επανελθει στη φόρμα της.