«Πόλεμος» on air Αρναούτογλου - Διαβάτη για τον Σάκη! [vds]

11.12.2014
Χείμαρρος κανονικός ήταν η Χρυσούλα Διαβάτη στη χθεσινή συνέντευξη που έδωσε στα Καρντάσιανς (10/12) και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μολονότι η συζήτηση της με τον παρουσιαστή ξεκίνησε σε εξαιρετικά ήπιους τόνους, με τους δυο της να μιλούν για τον γάμο της με τον Νικήτα Τσακίρογλου και το θεατρικό της έργο, η καταιγίδα δεν άργησε να …χτυπήσει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σαν άλλος αφέτης έριξε στο τραπέζι την ερώτηση - βόμβα: «Στην απονομή των θεατρικών βραβείων γιατί τα βάλατε με τον Σάκη Ρουβά και όχι με αυτούς που τον βράβευσαν;» και η Χρυσούλα Διαβάτη πήρε… φόρα.

Και τι δεν ακούσαμε. Πως ο θεσμός των βραβείων είναι μία σκέτη… σαχλαμάρα, πως δεν παίρνει πίσω τίποτα από αυτά που είπε, πως μετά την ομιλία της στην απονομή, όπου έθιξε τραγουδιστές, μοντέλα και σταρ γενικώς, ακόμη και άτομα της επιτροπής την πήραν τηλέφωνο και της έδωσαν συγχαρητήρια, ότι όλη η Ελλάδα την στηρίζει και το καταλαβαίνει γιατί το τηλέφωνό της χτυπά διαρκώς και όλοι την στηρίζουν.

Επίσης, πληροφόρησε το κοινό πως πολλοί δημοσιογράφοι έχουν φτάσει στο σημείο να χρηματίζονται προκειμένου να βάζουν περισσότερα αστεράκια στα θεάματα που παρακολουθούν, παραπλανώντας μ΄αυτόν τον τρόπο το κοινό, ενώ τόνισε πως το ίδιο το σύστημα έχει δημιουργήσει ανθρώπους- ινδάλματα που μολονότι δεν έχουν ικανότητες, μένουν στην κορυφή χρόνια και κανείς δεν μπορεί να τους αγγίξει εξαιτίας των καλών τους… μάνατζέρ.

Παράλληλα, ξεσπάθωσε και πάλι αναφορικά με τον Σάκη Ρουβά και τη συμμετοχή του στις Βάκχες. Δεν δίστασε να σκιαγραφήσει τον Δημήτρη Λιγνάδη και να πει πως επέλεξε τον Σάκη στο ρόλο του Διονύσου γιατί ήταν ένα λαμπερό σελοφάν, προκειμένου να πουλήσει το προϊόν του καλύτερα! Τόνισε μάλιστα πως ο Ευριπίδης δεν είχε ανάγκη από σελοφάν...

Σημειώστε, επίσης, πως όταν ο Αρναούτογλου την ενημέρωσε πως ο Σάκης καταχειροκροτήθηκε στις Βάκχες, η ηθοποιός είπε με χαρακτηριστική άνεση «υπάρχουν όμως και πολλές ρουβίτσες που μπορεί να ήταν εκεί».

Μπορεί η κυρία Διαβάτη να παραφέρθηκε κάπως στη συζήτηση, είχε όμως ένα μεγάλο δίκιο, που δεν ξέρουμε για ποιο λόγο κανείς δεν σχολιάζει. Ξεκαθάρισε απόλυτα πως και στην απονομή των θεατρικών βραβείων και όταν αναφέρεται στους ηθοποιούς, εννοεί τους ηθοποιούς του θεάτρου και μόνο. Μόνο το θέατρο την απασχολεί, δεν μιλάει ούτε για τον κινηματογράφο ούτε για την τηλεόραση. Στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση μπορεί να κάνει καριέρα όποιος θέλει. Και όταν αναφέρεται στην άδεια ηθοποιού, αναφέρεται και πάλι μόνο στο θέατρο. Τόνισε, μάλιστα, ότι σε Αγγλία και Αμερική δεν μπορεί όποιος και όποιος να παίξει στο θέατρο. Στο σανίδι ανεβαίνουν μόνο αυτοί που έχουν άδεια ηθοποιού, την οποία και παίρνουν αφού περάσουν μία σειρά εξετάσεων…
Μίλησε και για την Επίδαυρο και για την ιδιαίτερη τεχνική που χρήζει το αρχαίο αυτό θέατρο. Και είχε απόλυτο δίκιο, γιατί πραγματικά δεν μπορούν ηθοποιοί μη εκπαιδευμένοι να πατούν την ορχήστρα. Γιατί πολύ απλά, δεν ακούγονται...

Γελάσαμε, στη συνέντευξη γιατί η Χρυσούλα Διαβάτη δεν ξέρει όχι μόνο τον Σάκη Ρουβά, αλλά και την Μαρία Μπεκατώρου την οποία, μάλιστα, συναντά πυκνά συχνά στη λαϊκή. Έτσι, όταν πήγε να της απευθύνει το λόγο τη ρώτησε αμήχανα «Με ξέρει η... το όνομά σας το μικρό;»