Ποιοι διάσημοι ηθοποιοί έπλεξαν ερωτικό τετράγωνο; [αμέρικαν μπαρ το κατάντησαν- photos]

17.12.2014
Πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν πως η Κέιτι Χολμς δεν θα μπορέσει εύκολα να σταθεί στα πόδια της μετά τον χωρισμό της από τον Τομ Κρουζ. Το διαζύγιο τους επεισοδιακό και ομηρικοί οι καβγάδες τους για τα ποιος θα πάρει την επιμέλεια της μικρή Σουρί.

Βλέπετε ο Τομ Κρουζ έχει κυριολεκτικά κάψει… φλάντζα από τη σαϊεντολογία και την είχε τρελάνει την κακομοίρα την Χολμς. Ωστόσο, η τελευταία όχι μόνο αναδύθηκε από τις στάχτες της, αλλά όπως όλα δείχνουν βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πλευρό του συμπαθέστατου χολιγουντιανού ηθοποιού Ορλάντο Μπλουμ. Ο Μπλουμ, μάλιστα, θα κρατά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ «All We Had» τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει η Χολμς.

«Του αρέσει το ότι η Κέιτι είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων. Έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, ενώ το γεγονός πως είναι και οι δύο χωρισμένοι γονείς τούς φέρνει σίγουρα πιο κοντά», σχολίασε χαρακτηριστικά άτομο από το περιβάλλον του Μπλουμ.

Όλα θα ήταν απολύτως φυσιολογικά αν ο Ορλάντο Μπλουμ δεν ήταν ο πρώην σύζυγος του διάσημου μοντέλου Μιράντα Κερ. Και το λέμε αυτό, γιατί πριν λίγο καιρό οργίαζαν τα δημοσιεύματα πως η Κερ βγαίνει ραντεβού με τον Κρουζ! «O Τομ και η Μιράντα έχουν μιλήσει αρκετές φορές στο τηλέφωνο και έχουν βρεθεί κρυφά στο Λονδίνο», ανέφερε πηγή στο περιοδικό New Idea, τονίζοντας πως οι δυο τους είναι ένα βήμα πριν κάνουν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους.

Όπως καταλαβαίνετε, αν όλα αυτά αληθεύουν, η κατάσταση έχει περιπλακεί ως εκεί που δεν πάει, καθώς τα δύο ζευγάρια κατάφεραν να πλέξουν ερωτικό…τετράγωνο!