Απίστευτο: Σαμπρίνα - Λιαδέλης ξανά μαζί μετά από 6 χρόνια!

23.12.2014
Μεγάλη έκπληξη προκαλεί το δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, που αποκαλύπτει ότι η Σαμπρίνα και ο Παναγιώτης Λιαδέλης είναι και πάλι μαζί, έξι χρόνια μετά το επεισοδιακό διαζύγιο τους!

Το ζευγάρι, το 2008 κι έχοντας αποκτήσει ένα γιο, τον Βαγγέλη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Όμως, το διαζύγιο τους μόνο εύκολο δεν ήταν, αφού οι δυο τους έφτασαν στα άκρα με αλληλοκατηγορίες, δίκες και ομηρικούς καβγάδες για τη διατροφή!

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η Espresso, Σαμπρίνα και Λιαδέλης αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος κι εδώ και λίγο καιρό, είναι και πάλι μαζί. Ωστόσο, κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό την επανασύνδεση τους, αφού το μόνο που τους απασχολεί είναι η ηρεμία του 10χρονου σήμερα γιου τους. Εξάλλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος που αποφάσισαν να έρθουν και πάλι κοντά.


Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Βόλο, όπου έχει δημιουργήσει ένα καφέ μπαρ, ενώ κάθε φορά που επισκέπτεται την Αθήνα μένει στο σπίτι της τραγουδίστριας στη Νέα Σμύρνη. Μάλιστα, ο Λιαδέλης σκέφτεται σοβαρά να δοκιμάσει την τύχη του και στην Αθήνα, δημιουργώντας έναν ολοκαίνουργιο χώρο για καφέ και ποτό.