Βανδή: Απαρνιέται δημόσια τη φιλία της με Μενεγάκη!

23.12.2014
Κάποτε, η Ελένη Μενεγάκη, η Δέσποινα Βανδή και η Τζένη Μπαλατσινού αποτελούσαν την... τριάδα ομοούσιον της showbiz. Οι τρεις γυναίκες έμοιαζαν αχώριστες, αλλά η παρέα "έσπασε" λίγο μετά το διαζύγιο της Μενεγάκη.

Για το άδοξο τέλος της παρέας πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν. Και μπορεί η Μπαλατσινού να τα ξαναβρήκε με την κουμπάρα της, δε συνέβη το ίδιο με τη Βανδή. Και η τραγουδίστρια, που το βράδυ της Δευτέρας (22/12) βρέθηκε στο "ΟΛΑ Μπιμπ" μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τη Μενεγάκη.

Μάλιστα, προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση όταν είπε ότι με την Ελένη δεν υπήρξαν ποτέ τόσο φίλες!!! «Με την Ελένη δεν ήμασταν ποτέ τόσο φίλες. Μαζί με την Τζένη κάναμε παρέα κατά διαστήματα σε όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην Αθήνα. Δεν ήμουν ο πιο κοντινός της άνθρωπος, αλλά είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Πολύ καλή σχέση. Δεν έχουμε κακή σχέση τώρα. Απλώς έχουμε χαθεί. Είχε συμβεί κάποια στιγμή μια παρεξήγηση την οποία και λύσαμε. Είπα κάτι το πήρε στραβά. Δεν ήθελα να το πάρει στραβά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δημοσιεύματα ήθελαν την Ελένη να στράβωσε με τη Βανδή, όταν εκείνη σε συνέντευξή της είχε πει ότι δεν είναι παρουσιάστρια για να μείνει έγκυος προκειμένου να κάνει τηλεθέαση. Και ότι μία εγκυμοσύνη στην περίπτωση της δεν συνεπάγεται περισσότερα... ρεζερβέ. Και η Ελένη το είχε πάρει ότι εννοούσε και εκείνη.

Άλλα δημοσιεύματα αποκάλυπταν ένα "θερμό" επεισόδιο ανάμεσα στις τρεις κυρίες στο Κολωνάκι, λίγο πριν το διαζύγιο της Ελένης, όταν εκείνη έγινε έξαλλη με τις άλλες δύο που διαφωνούσαν να χωρίσει με τον Γιάννη Λάτσιο.