Χώρισαν Aραβανή-Βρεττός

29.12.2014
Και ενώ περιμέναμε η Ευαγγελία Αραβανή και ο Ηλίας Βρεττός να κάνουν το μεγάλο βήμα και να προχωρήσουν την σχέση τους, η φήμη πως η Ευαγγελία είχε φύγει από το σπίτι που συζούσαν επιβεβαιώθηκε με την δήλωση του Ηλία Βρεττού που δήλωσε πως έχουν χωρίσει.

Ο τραγουδιστής, μίλησε στo Peoplegreece και δήλωσε: «Με την Ευαγγελία τελειώσαμε. Το θέμα είναι πολύ προσωπικό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες. Να είστε καλά και να έχουμε καλές γιορτές», είπε ο Βρεττός χωρίς να πει περισσότερα σχετικά με τον χωρισμό τους.

Στο star διαβάσαμε πως η Ευαγγελία μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν μαζί στην Καλλιθέα, μετά από έναν καυγά που είχαν.

Αφορμή λέγεται πως ήταν το γεγονός πως η Ευαγγελία δεν συνόδευσε τον καλό της σε κάποια βραδινή έξοδο και μετά από κουβέντες και τσακωμούς το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η Αραβανή όπως διαβάσαμε στο star μένει στο πατρικό της στον Κορυδαλλό, ενώ βρέθηκε και στη Λευκάδα για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της.