H Mις BumBum πήγε για... οπίσθια και παραλίγο να χάσει το πόδι της! [photos]

06.01.2015
«Οποιος δεν έχει μυαλό...» λέει η παροιμία που ταιριάζει γάντι στην 27χρονη Αντρέσα Ούραχ που παραλίγο να χάσει το πόδι της από την εμμονή της να «φτιάξει» τα οπίσθιά της!

Η Μις BumBum, η κοπέλα που πρόσφατα κέρδισε τον μεγάλο διαγωνισμό... οπισθίων στη Βραζιλία, κατάφερε να πάρει το βραβείο χάρη στην προσθετική που έκανε στο συγκεκριμένο σημείο, με τη διαφορά ότι ο πλαστικός που την ανέλαβε άφησε τη δουλειά στη μέση...

Αν και είχε κάνει τουλάχιστον εννιά πλαστικές επεμβάσεις τα τελευταία πέντε χρόνια- στη μύτη, τη γνάθο, το στήθος, λιποαναρρόφηση, βιοπλαστική διόρθωση του προσώπου και ακόμη και στο αιδοίο της- η επέμβαση στα οπίσθια την έστειλε τελικά στο νοσοκομείο.

Τα εμφυτεύματα προκάλεσαν μόλυνση στο πόδι της και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έπαθε σηπτικό σοκ και έμεινε στην εντατική για ένα μήνα, ενώ υπήρχε ο κίνδυνος ακόμη και του ακρωτηριασμού.

Η 27χρονη έμεινε με τεράστιες τρύπες στο πόδι της και το μόνο ευχάριστο είναι ότι με τον καιρό οι πληγές θα κλείσουν και το πόδι της θα επανέλθει.