Μάθε τα πάντα για το νέο αμόρε της Σελένα Γκόμεζ

20.01.2015
Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανήκει πια οριστικά στο παρελθόν της γλυκιάς ποπ σταρ. Ο έρωτας πια λέγεται "Ζεντ".

Ύστερα από πολλά σκαμπανεβάσματα, η σχέση της Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) και του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) έληξε πια οριστικά.

Η 22χρονη τραγουδίστρια είναι ξανά ερωτευμένη και δεν το κρύβει καθόλου. Ο τυχερός ακούει στο όνομα Ζεντ (Zedd) είναι διάσημος DJ και οι δυο τους πόζαραν μαζί και στο πάρτι μετά τις Χρυσές Σφαίρες (στη φωτογραφία στην αρχή του θέματος).

Ποιος είναι όμως ο Ζεντ; Όπως μαθαίνουμε από το σάιτ του διάσημου κοσμικογράφου Περέζ Χίλτον (Perez Hilton) το αληθινό όνομα το νεαρού είναι Αντόν Ζασλάφσκι (Anton Zaslavski), γεννήθηκε στη Ρωσία πριν από 25 χρόνια από δυό γονείς μουσικούς και μεγάγωσε στο Καϊζερσλάουτερν της Γερμανίας.

Έφτιαξε απο μικρός μια μπάντα, όμως αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να τα κάνει και τα δύο και τελικά επέλεξε τον ρόλο του DJ, ο οποίος τον έβαλε στον "χορό" το 2009, όταν άρχισε να κάνει την παραγωγή και σε ηλεκτρονική μουσική, αλλά τον εκτόξευσε στη φήμη το 2013 με το ντοκιμαντέρ "Moment Of Clarity" που δημιούργησε και για το οποίο κέρδισε και το Γκράμι εκείνης της χρονιάς.

Είναι ιδαίτερα ευαισθητοποιημένος σε φιλανθρωπικά ζητήματα ενώ το χιούμορ του, λέγεται ότι... δεν παίζεται.

Και το αγαπάει το κορίτσι. Έτσι λένε...

Ιδού και μια γλυκύτατη φωτογραφία της που πόσταρε στο Instagram του πρόσφατα. Παιχνίδια με τα σεντόνια...

"Oh hi derrling..." - The Room #TheRoom #theRoom #THEroom #theROOM

A photo posted by Zedd (@zedd) on

Και εκείνη, όμως "καρφώθηκε" στο Instagram όπου πόσταρε μια φωτογραφία της με εκείνον στο φόντο δηλώνοντας πόσο της λείπει!!

missing la and this punk, just a little tonight ☺️ shooting starts soon!! Eeeeekkkk --Fundamentals of Caregiving!!

Una foto publicada por Selena Gomez (@selenagomez) el