Λιάγκας: Ο Τσίπρας δεν έχει πάει με άλλη γυναίκα

27.01.2015
Με τις εκλογές σχολήθηκαν τη Δευτέρα (26/1) στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε ρεσιτάλ ατάκας και... χολής. Αφού είπε για την Άντζελα Γκερέκου ότι "πήρε... τα τρία" στην Κέρκυρα, ενώ τα έχωσε και στη ΔΗΜΑΡ, ασχολήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Και τούτη δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται μαζί του. Πριν λίγες μέρες, είχε αποκαλύψει ότι ο Τσίπρας έχει μεγάλη γλώσσα και τον ενοχλεί, ενώ τώρα αποκάλυψε ότι έχει πάει μόνο με μία γυναίκα στη ζωή του!!!

«Αυτή (σ.σ. η σύζυγος του, Μπέτυ) είναι ο παιδικός του έρωτας. Δεν έχει πάει με άλλη γυναίκα στη ζωή του. Είναι μαζί από την Β΄Λυκείου. Γιατί δεν τον κόβω για άνθρωπο που τσιλιμπουρδίζει. Λέμε ότι ο Τσίπρας δεν έχει κάνει θρησκευτικό γάμο και δεν έχει βαφτίσει θρησκευτικά τα παιδιά του. Και λέμε ότι είναι εναντίον των παραδόσεων. Τι μεγαλύτερη παράδοση όμως, από το να είσαι με έναν άνθρωπο για μια ολόκληρη ζωή. Αυτό δεν είναι πιο ουσιαστικό από το να βάλεις την κουλούρα; Για μένα αυτό έχει την αξία του. Πηγαίνει ο ίδιος και ενδιαφέρεται για τα παιδιά του, σε γιατρούς, σχολεία κτλ. Πάει στον Σύλλογο Γονέων και παρακολουθεί ο ίδιος!», είπε χαρακτηριστικά ο Λιάγκας, ο οποίος έχει... πηγές μέχρι και στα υψηλά κλιμάκια του Συρίζα!