Έχασε τη δίκη για τις τόπλες φωτογραφίες η Πενέλοπε

04.02.2015
Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη η διάσημη ηθοποιός που δεν βρήκε τη δικαίωση που περίμενε μέσω δικαστικής οδού.

Τον Σεπτέμβρη του 2013 η δανέζικη ταμπλόιντ εφημερίδα "Ekstra Bladet" δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες όπου η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) και ο σύζυγός της, Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem) έκαναν μπάνιο σε παραλία της Ισπανίας μαζί με τα παιδιά τους.

Κάποια στιγμή, η 40χρονη λατίνα σταρ πέταξε και το σουτιέν και έκανε τις βουτιές της τόπλες. Τα κλικ συνεχίστηκαν, οι φωτογραφίες πουλήθηκαν και στη συνέχεια δημοσιεύτηκαν.

Όταν τις είχε δει τότε η Πενέλοπε είχε γίνει έξαλλη και έκανε μήνυση στην έκδοση και στον εκδότη της. Όχι μόνο δεν κέρδισε όμως, αλλά να που σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση θα πρέπει να πληρώσει και $3.800 ως αποζημίωση για τα δικαστικά έξοδα.

Το διαστήριο της Κοπενχάγης απεφάνθη ότι εφόσον οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αδίκημα -και με λίγα λόγια... ας πρόσεχε η Πενέλοπε που τα πετούσε δημοσίως.

Οι άνθρωποι της "Ekstra Bladet" δηλώνουν ευτυχείς και ικανοποιημένοι από την έκβαση ενώ ας σημειωθεί ότι οι τόπλες φωτογραφίες έχουν αποσυρθεί από το σάιτ, προφανώς ως ένδειξη καλής θέλησης.