Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη ζωή της Μπόμπι Κριστίνα

04.02.2015
Την ώρα που η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον δίνει την ύστατη μάχη για τη ζωή της, γύρω της παίζονται διάφορα "παιχνίδια" που μόνο θλίψη φέρνουν για ένα ήδη τόσο πονεμένο κορίτσι.

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Christina Brown) βρέθηκε το Σάββατο αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της από τον σύζυγό της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) και έναν φίλο και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την τοποθέτησαν σε τεχνητό κώμα όπου κρατείται ακόμη και σήμερα.

Η κατάσταση, λοιπόν, έχει εξελιχθεί ως εξής:

Αρχικά, ο σύζυγος δεν είναι σύζυγος. Σύμφωνα με τον πατέρα της 21χρονης κοπέλας, Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown), με τον οποίο, σημειωτέον η ίδια είχε κόψει σχέσεις, ο Νικ Γκόρντον, τον οποίο είχε κατά κάποιον τρόπο υιοθετήσει η Γούιτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και είχε μεγαλώσει μαζί με την κόρη της, δεν έχει παντρευτεί ποτέ νόμιμα την Μπόμπι Κριστίνα. Τη δήλωση έκανε επίσημα ο δικηγόρος της οικογένειας.

Και ο φίλος με τον οποίο ήταν εκείνο το βράδυ το ζευγάρι είναι ένας σεσημασμένος κακοποιός και διακινητής ναρκωτικών ονόματι Μαξ Λόμας (Max Lomas).

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε η Μπόμπι Κριστίνα αναίσθητη και το τι έκανε πριν διερευνούνται από την αστυνομία κάτω από άκρα μυστικότητα, με τις πρώτες πληροφορίες όμως να αναφέρουν ότι βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι της.

Στο μεταξύ η κοπέλα μεταφέρθηκε από το North Fulton Hospital, όπου είχε αρχικά διακομιστεί στο Emory University Hospital στην Ατλάντα της Τζόρτζια, νοσοκομείο με υψηλή ειδίκευση στη νευρολογία. Πέρα από μερικές φορές που ανοιγόκλεισε τα μάτια της η Μπόμπι Κριστίνα -και μάλλον ήταν αντανακλαστικό- επικοινωνία με το περιβάλλον δεν υπάρχει.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στο δωμάτιο της εντατικής, το ΤΜΖ μεταδίδει ότι έξω από αυτό, μένεται ο "πόλεμος" ανάμεσα στους Χιούστονς και τους Μπράουνς οι οποίοι, χρόνια τώρα δεν τα πάνε καλά, ως προς το ποιος θα έχει λόγο για την εξέλιξη στην υγεία της τραγικής Μπόμπι Κριστίνα.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι στις 11 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη μέρα που η Γουίντεϊ βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα του δωματίου της στο ξενοδοχείο όπου διέμενε εκείνες τις μέρες, γεγονός με το οποίο, λέγεται, ότι η μοναχοκόρη της είχε αναπτύξει τεράστια εμμονή.