Ο Μαραντόνα έκανε... λίφτινγκ και έγινε άλλος άνθρωπος [photos]

11.02.2015
Ο Αργεντίνος σουπερστάρ του ποδοσφαίρου «πείραξε» το πρόσωπό του! Είναι λίφτινγκ, είναι μπότοξ, είναι ενέσεις κολλαγόνου... δεν διευκρινίζεται, πάντως το αποκλειστικό ρεπορτάζ της αργεντίνικης εφημερίδας Primicias Ya αναφέρει ότι ο Μαραντόνα έκανε λίφτινγκ και μοιάζει διαφορετικός.

Ο 54χρονος κάτοχος του World Cup το 1986 λέγεται ότι έκανε τη διορθωτική επέμβαση στο Ντουμπάι με την στήριξη της συντρόφου του, Ρόσιο Ολίβα (Rocio Oliva). Το Primicias Ya δημοσίευσε μια φωτογραφία του Μαραντόνα, όπου ποζάρει με την Ολίβα κάπως διαφορετικός από ότι έμοιαζε τις περασμένες εβδομάδες.

Η εικόνα σύμφωνα με τους Αργεντίνους δημοσιογράφους αποδεικνύει ότι ο Μαραντόνα «κάτι» έκανε, που τον δείχνει νεότερο - αφαιρέθηκαν οι σακούλες κάτω από τα μάτια και το πρόσωπο μοιάζει πιο φρέσκο. Πιθανότητα - λένε - έχει κάνει λέιζερ προσώπου ή ακόμα και μπότοξ...

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα και η 24χρονη φιλενάδα του, Ρόθιο Ολίβα είναι συχνά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στην Αργεντινή. Η σχέση έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, μάλιστα πριν κάποιους μήνες είχε κυκλοφορήσει βίντεο όπου ο πρώην κορυφαίος ποδοσφαιριστής χτυπάει μεθυσμένος την Ρόθιο.