"50 αποχρώσεις": Ιδού η αγαπημένη σκηνή της Ντακότα

11.02.2015
Τρεις και μία έμειναν μέχρι να προβληθεί η πολυαναμενόμενη ταινία στους κινηματογράφους και η πρωταγωνίστριά της, μας ρίχνει ακόμη ένα... τυράκι.

Όσοι δεν έχετε διαβάσει τα βιβλία μη συνεχίσετε την ανάγνωση γιατί περιέχει... spoiler, όπως λέγονται οι πληροφορίες που μαρτυρούν κομμάτι της πλοκής πριν της ώρας του.

Οι υπόλοιποι, διαβάστε για να δείτε ποια είναι η αγαπημένη σκηνή σεξ για την πρωταγωνίστρια, Ντακότα Τζόνσον (Dakota Johnson).

Μιλώντας στο Access Hollywood, η 25χρονη κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) και του Ντον Τζόνσον (Don Johnson) αποκαλύπτει ότι η σκηνή που την άγγιξε περισσότερο ήταν η σκηνή όπου ο χαρακτήρας της, η "Αναστάζια Στιλ" χάνει ό,τι πολυτιμότερο έχει από τον τον ισχυρό και "ιδιαίτερο" "Κρίστιαν Γκρέι" του Τζέιμι Ντόρναν (Jamie Dornan).

"Μόνο και μόνο παρακολουθώντας αυτή τη βαθιά στιγμή στη ζωή μιας νεαρής κοπελας... Ήταν πολύ ξεχωριστό", υποστήριξε η Ντακότα υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα και τον ρόλο που έπαιξαν οι χειρισμοί του σκηνοθέτη και των τεχνικών.

Γιατί, ναι, σε περίπτωση που σας είχε διαφύγει, το κορίτσι που ξετρελαίνει τον κύριο Γκρέι ήταν παρθένα μέχρι που τον γνώρισε.

Στο μεταξύ, η ταινία έχει ήδη κάνει ειδικές προβολές για τους κριτικούς οι οποίοι -αν και με το γάντι- την ψιλοέθαψαν χαρακτηρίζοντας εν ολίγοις "μαλακό πορνό για νοικοκυρές".

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε λίγο ακόμη για να έχουμε και δική μας άποψη.