Δες την όμορφη αδερφή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους [photos]

12.02.2015
Χαμηλών τόνων, γλυκιά και προσιτή, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μάς δείχνει την αγαπημένη της αδερφή, Εβίτα, σε μια κοινή τους φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού «ΟΚ!». Στη συνέντευξη που παραχώρησαν μίλησαν για τη σχέση τους, την παιδική τους ηλικία αλλά και τη ζωή τους.

Τι είπαν για τη σχέση τους, σήμερα;

Εβίτα: «Η Άννα Μαρία, ως μεγαλύτερη, πάντα με προστάτευε. Νομίζω, από τότε που απέκτησε παιδιά, της έχει βγει ακόμα περισσότερο το μητρικό ένστικτο. Πολλές φορές, όταν έχω ένα πρόβλημα, θα με πάρει τηλέφωνο και θα μου πει "πρόσεχε", εξηγώντας μου αναλυτικά τη σκέψη της, σαν να ήταν μητέρα μου και όχι αδελφή μου. Και, παρότι δεν έχει χρειαστεί μέχρι τώρα, ξέρω πως αν μου συμβεί κάτι μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της ακόμα και στις τρεις το πρωί. Πριν από λίγους μήνες το σκυλί μου αρρώστησε και έπρεπε να του κάνω ευθανασία. Η Άννα Μαρία ήταν δίπλα μου».

Άννα Μαρία: «Νομίζω ότι πάντα ήμουν προστατευτική με την Εβίτα, αλλά και με τον Ηλία (σ.σ. τον μικρότερο αδελφό τους). Απλώς, ίσως έχει αλλάξει ο τρόπος που το εκφράζω - είναι πιο φανερός τώρα. Αλλά αυτό που νιώθω είναι ίδιο και απαράλλακτο».

Πώς αντέδρασε η Εβίτα, όταν η Άννα Μαρία της γνώρισε τον σύζυγό της, τώρα, Φάνη Μουρατίδη;

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μη συμπαθήσει κάποιος τον Φάνη όταν τον γνωρίσει. Μαθαίνοντάς τον καλύτερα, διαπίστωσα ότι είναι ένας πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος».



Όσο για το πώς ένιωσε η Άννα Μαρία όταν το καλοκαίρι έκλεισε τα σαράντα:

«Στην αρχή μού φάνηκε παράξενο που θα έμπαινε το 4 μπροστά. Αλλά σε καμία άλλη φάση της ζωής μου δεν αισθάνθηκα καλύτερα από τώρα που είμαι σαράντα. Τα χρόνια είναι ευλογία. Πάντα έλεγα την ηλικία μου και θα εξακολουθώ να τη λέω, γιατί θεωρώ ότι κάθε χρόνος που μας δίνεται είναι τύχη».