Σε τραχειοτομή υποβλήθηκε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

20.02.2015
Πριν τρεις βδομάδες η κόρη της Whitney Houston βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα της και μεταφέρθηκε κατευθείαν στον νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα σε κωματώδη κατάσταση.

Οι γιατροί δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρει κι έχουν συζητήσει ήδη με την οικογένεια της για το ενδεχόμενο της αποσύνδεσης των μηχανημάτων που την κρατούν στη ζωή αλλά κανείς τους σεν έχει το κουράγιο να το κάνει ελπίζοντας πως θα αλλάξει κάτι.

Τώρα η Bobbi Christina υποβήθηκε σε τραχειοτομή ώστε να αποφύγουν τις μολύνσεις από τον αναπνευστικό σωλήνα με τον οποίο είναι συνδεδεμένη και δημιουργηθεί πρόβλημα στην τραχεία της.

«Περιμένεις να δεις αν θα καταφέρει να συνέλθει. Αν δεν συνέλθει και πιστεύεις πως θα χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε του κάνεις τραχειοτομή. Στις μακροπρόθεσμες συνέπειες μιας τραχειοτομής, δεν συγκαταλέγεται μια μόνιμη βλάβη στις φωνητικές χορδές. Αν ο ασθενής ξυπνήσει, τότε του βάζουν μια βαλβίδα στην τραχειοτομή, ώστε να μπορεί να μιλήσει» δήλωσε ο γιατρός της.

Τέλος, πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα πως ο σύντροφος της και θετός αδερφός της, Nick Gordon είναι υπεύθυνος για την κατάσταση της αφού εκείνος κι ένα κολλητός του dealer ο οποίος είχε συλληφθεί για κατοχή παράνομων ουσιών, της έδωσαν ναρκωτικά την ημέρα που τη βρήκαν λιπόθυμη.