Έξαλλη η Βόσσου με την απόρριψη της κόρης της στο The Voice

03.03.2015
Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία ήταν μία από τους διαγωνιζόμενους του The Voice στο δεύτερο επεισόδιο των οντισιόν αλλά δεν γύρισε κανένας από τους τέσσερις κριτές, κάτι που εξόργισε την μητέρα της όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της.

«Μήπως τους εκνεύρισε το ότι δεν εμφανίστηκα στα παρασκήνια να αγωνιώ για την κόρη μου την ώρα της οντισιόν, ανεβάζοντας έτσι τα νούμερα τηλεθέασης; Μήπως θέλουν να δείχνουν στον κόσμο πως δεν μεροληπτούν στα παιδιά των καλλιτεχνών, όπως έγινε με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο; Και μη μου πει κανείς ότι δεν γνώριζαν από πριν πως η Ερασμία είναι κόρη μου. Είμαι χρόνια στην τηλεόραση και ξέρω πώς λειτουργεί» ανέφερε

Επίσης η γνωστή τραγουδίστρια πρόσθεσε πως δε μπόρεσε να βρίσκεται εκεί λόγω της παράστασης της « Πριν το Χάραμα» στο θέατρο βέμπο αλλά έτσι κι αλλιώς δε θα πήγαινε ώστε να μην επηρεάσει κανέναν και προτιμά να μην μπλέκεται στις επαγγελματικές επιλογές του παιδιού της.

Στη συνέχεια επισήμανε πως το βίντεο με την ερμηνεία τα Ερασμίας το είδε τέσσερις φορές κι αν ήταν στη θέση των κριτών θα γυρνούσε γιατί είναι πολύ καλή φωνή και δεν θεωρεί τυχαίο το ότι της έστειλαν συγχαρητήρια η Ευριδίκη και η σοπράνο Αλμπίνα Ζαχαριάδου.

«Η Ερασμία μου έχει υπέροχη φωνή, γι’ αυτό κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό νέων ταλέντων του ραδιοφωνικού σταθμού Sfera. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα έμαθε ότι είναι κόρη μου, αφού είχε κερδίσει. Τα καταφέρνει λοιπόν μόνη της πολύ καλά. Αλλού είναι το πρόβλημα. Πώς το δικαιολογείς όταν η παραγωγή της εκπομπής “Το πρωινό” επικοινώνησε την περασμένη Δευτέρα με την κόρη μου προσκαλώντας την στο πλατό των Γιώργου Λιάγκα-Φαίης Σκορδά, αλλά λίγες ώρες μετά την ενημέρωσαν πως αναβάλλεται; Οι δηλώσεις μου μάλλον ενόχλησαν κάποιους και την έκοψαν» συμπλήρωσε η Βόσσου.