Πηλιχού: Το τρίτο πρόσωπο, η εγκυμοσύνη και οι απειλές για τη ζωή της [vds]

03.03.2015
Πριν από λίγο καιρό, είχαμε εκπλαγεί με αφορμή δημοσίευμα που υποστήριζε ότι ο σύντροφος της γνωστής ηθοποιού Ιωάννας Πηλιχού είναι παντρεμένος και μάλιστα τη μέρα που αρραβωνιάστηκαν, εκείνος έγινε πατέρας.

Η νεαρή ηθοποιός - καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου - μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, και αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού, που ήρθε πριν λίγο καιρό στη ζωή.

«Τρίτο πρόσωπο δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ! Δεν είναι το στυλ μου και θα το θεωρούσα πολύ λίγο για μένα! Τέτοια έκπτωση στον εαυτό μου δεν θα την έκανα, να είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι και κάπου αλλού!».

Παραδέχτηκε ότι η ίδια γνώριζε ότι ο σύντροφός της είναι σε διάσταση και περιμένει να βγει το διαζύγιό του και ότι η σχέση του με την πρώην είχε λήξει πριν η ίδια εμφανιστεί καν στο προσκήνιο. Όσο για την εγκυμοσύνη τής πρώην συντρόφου του, τόνισε ότι έγινε γνωστή και στους δύο όταν ήταν ήδη ζευγάρι!

«Δεν ήξερα τίποτα από όσα ανέφερε το δημοσίευμα! Είχαμε ενημερωθεί περίπου δύο μήνες πριν ότι είναι έγκυος η πρώην σύζυγος, αλλά ο αρραβώνας, που τον κάναμε οι δυο μας, δεν είχε καμία σχέση με αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Έτσι κι αλλιώς, στην περίπτωση που ο σύντροφός μου είναι όντως ο πατέρας του παιδιού, θα έχει την θέση που αναλογεί. Σαφώς δεν παίζω κανένα ρόλο εγώ στη σχέση που θέλει να έχει ένας πατέρας με το παιδί του, δεν υπάρχει περίπτωση να εμποδίσω ή να σταματήσω μια τέτοια σχέση», συνέχισε.

Και αποκάλυψε στη συνέχεια, ότι όλη αυτή η ιστορία τους έχει επηρεάσει ψυχολογικά, ενώ η ίδια δέχεται απειλές για τη ζωή της από την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, μέσω μηνυμάτων από το Facebook!!!