Βίσση: Τρελά ερωτευμένη με πιτσιρικά συνεργάτη της;

10.03.2015
Εφτά χρόνια, σου λέει, έμεινε μόνη σαν το λεμόνι ή την ανεμώνη η Άννα η Βίσση, αλλά πάνω στη φαγούρα, ήρθε ο έρωτας και της χτύπησε την πόρτα.

Και αν πιστέψουμε δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, όχι μόνο την πόρτα, αλλά και την ίδια βάρεσε κατακούτελα ο έρωτας. Και όσοι τη γνωρίζουν, σου λένε, ότι η Άννα είναι σαν 15χρονο κορίτσι! Κι αν πιστέψουμε ότι ερωτεύτηκε ένα αγόρι μόλις 26 ετών, τότε το… 15χρονο κορίτσι, βολεύει και ηλικιακά (sic).

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, ο νεαρός που της χάρισε το χαμόγελο είναι ο Αιμιλιανός Σταματάκης, συμπρωταγωνιστής της στη ροκ όπερα, «Οι καμπάνες του Εντελβάις». Εξάλλου, ο κεραυνοβόλος ο έρωτας εκεί τους χτύπησε και τους δυο. Ο 26χρονος στο κάστινγκ για την παράσταση, κατέπληξε τους πάντες με το ταλέντο του, ενώ η Βίσση – όπως αναφέρει πάντα το δημοσίευμα – ενθουσιάστηκε με το που τον είδε!

Έτσι, ο Σταματάκης πήρε το ρόλο του «Τζούλιαν», αλλά μία θέση στην καρδιά της «Απόλυτης», αφού λέγεται ότι είναι μαζί και αχώριστοι από τον περασμένο Οκτώβρη, παρακαλώ!