Χείμαρρος η Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου: Βάζει Τελεία στον Γκλέτσο [vds]

19.03.2015
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου καλεσμένη στα Καρντάσιανς μίλησε κυριολεκτικά για τα πάντα. Τελείως ακομπλεξάριστη μίλησε για τους γονείς της, για τους λόγους που αποσύρθηκε από το κλεινόν άστυ και πήγε να ζήσει σε μια φάρμα, για τα εφηβικά της χρόνια, αλλά και για τον Απόστολο Γκλέτσο!

Καταρχάς αναφορικά με το τι κάνει σήμερα, τα πρωινά «κρατάει» το γραφείο του πατέρα της Αλέξανδρου Λυκουρέζου, ενώ το απόγευμα σκηνοθετεί μία μουσική παράσταση (πρόκειται για μία δουλειά που θα ανέβει τον Σεπτέμβρη στην Αθηναϊδα, στην οποία πρωταγωνιστεί, έχει την οργάνωση παραγωγής και υπογράφει τη σκηνοθεσία).

Αποκάλυψε επίσης πως έφυγε από την Αθήνα γιατί βαρέθηκε και ασχολιόταν μαζί με τον τότε αγαπημένο της με μία φάρμα στην Κινέττα…. ενώ ζήτησε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να βάλει μία… Τελεία στο ερώτημα που της έθεσε για το αν θα ψήφιζε τον Απόστολο Γκλέτσο στις εκλογές…

Η Μαρία - Ελένη δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους γονείς της, αποκαλύπτοντας πως ότι ποτέ δεν έχει δει ταινία της μητέρας της, μαζί της! Μπορεί να την βλέπει με τον πατέρα της, αλλά η Ζωή Λάσκαρη θα είναι πάντα σε ένα διπλανό δωμάτιο κάνοντας κάτι άλλο.

Το δικαιολόγησε μάλιστα αποδίδοντάς το είτε στη διάθεση τελειομανίας της μητέρας της είτε σε συναισθηματική φόρτιση και αναμνήσεις που προτιμά να αποφεύγει. Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει η Αλίκη Βουγιουκλάκη την οποία και αποκάλεσε ως 'δεύτερη μαμά'. Η Αλίκη ήταν πάντα εκεί, μέσα στην οικογένειά τους, σε τραπέζια και γλέντια, αλλά και σε πολύωρες κουβέντες καθώς και μπιρίμπες...