Κένταλ: Δηλώσεις σκάνδαλο για την αλλαγή φύλου του Μπρους

19.03.2015
Η κόρη του πρώην ολυμπιονίκη μίλησε δημόσια για τη μετάβαση του πατέρα της στο άλλο φύλο. Ή μήπως όχι;

Χθες προκλήθηκε "σεισμός" με τα σχόλια της Κένταλ Τζένερ (Kendal Jenner) η οποία, σύμφωνα με το Us Weekly, μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την αλλαγή φύλου του πατέρα της και είπε τα εξής:

"Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Και ακριβώς επειδή αλλάζει παπούτσια τώρα, τρόπος του λέγειν, δεν τον κάνει λιγότερο υπέροχο. Θα αγαπώ πάντα τον μπαμπά μου, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα".

Αυτά ακριβώς φέρεται να είπε η 19χρονη κόρη του Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner), όμως εκείνη με δύο απανωτά τιτιβίσματά της, το διέψευσε κατηγορηματικά, κατηγορώντας και την έκδοση για ολοκληρωτικά ψευδές δημοσίευματα.


"Πώς είναι νόμιμο για κάποιον να παραθέτει λόγια κάποιου και να τα δημοσιεύει όταν αυτά που παραθέτονται δεν έχουν ειπωθεί ποτέ", ήταν το πρώτο τιτίβισμα της Κένταλ:

"Ντροπή στο Us Weekly που έφτιαξαν λόγια μου. Δεν είπα ΠΟΤΕ αυτά τα πράγματα. Δεν τους μίλησα ποτέ", ήταν το δεύτερο χτύπημα με το οποίο ξεκαθάριζε τελείως τη θέση της.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, πάντως, γεγονός είναι ότι ο 65χρονος ριάλιτι σταρ ετοιμάζει με λεπτομέρεια τη μετάβασή του στο άλλο φύλο και σκοπεύει να μιλήσει γι' αυτό στην Νταϊάν Σόγιερ σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης τον Μάιο.