10 καυτές σταρ που πέρασαν από το κρεβάτι του Μάθιου Μακ Κόναχι [photos]

19.03.2015
Θηλυκό κουνούπι δεν έχει αφήσει στο Χόλυγουντ να πετάει χωρίς να το κοιμήσει στο κρεβάτι του!

Θηλυκό κουνούπι δεν έχει αφήσει στο Χόλυγουντ χωρίς να το περάσει μια βόλτα από το κρεβάτι του ο Μάθιου Μακόναχι (Matthew McConaughey)! Έτσι τουλάχιστον αποκαλύπτεται στη βιογραφία του με τίτλο «Matthew McConaughey: The Biography» που μόλις κυκλοφόρησε.

Γυναίκες όπως οι: Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock), Άσλεϊ Τζουντ (Ashley Judd), Ρενέ Ζελβέγκερ (Renee Zellweger, Πατρίτσια Αρκέτ (Patricia Arquette), Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson) και Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz), Κασσάνδρα Χεπμπορν (Cassandra Hepburn), αλλά και οι φημολογούμενες Σάλι Ρίτσαρνσον Γουίφιλντ (Salli Richardson-Whitfield) και Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) πέρασαν από τη ζωή του, αλλά την καρδιά του ωστόσο έκλεψε ολοκληρωτικά η Καμίλα Άλβες (Camila Alves McConaughey) στην θέαση της οποίας ο καρδιοκατακτητής ηθοποιός ξέχασε όλες τις άλλες!

«Όταν την είδα για πρώτη φορά, αναρωτήθηκα “ποια είναι αυτή;”, “τι είναι αυτό το πράγμα;”. Ο τρόπος που κινούνταν έδειχνε έναν άνθρωπο που ξέρει ποιος είναι, που περνάει χρόνο με τον εαυτό του, που δεν διαφημίζει τον εαυτό του στον κόσμο και δεν ζητάει έγκριση από κανέναν. Από τότε δεν βγήκα ραντεβού με καμία άλλη!» εξομολογείται ο ίδιος για τη Βραζιλιάνα καλλονή, με την οποία αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα του 2011.

Σημειώστε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2012 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 7χρονο Λεβί, την 5χρονη Βίντα και τον 2χρονο Λίβινγκστον.