Ιρίνα Σάικ: Τρώω ό,τι & όσο θέλω, αλλά έτσι δεν παχαίνω

03.04.2015
Η διάσημη ρωσίδα καλλονή εξηγεί πώς διατηρεί την άψογη σιλουέτα της χωρίς να στερηθεί το φαγητό που της αρέσει.

Η Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk) είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και ελεύθερο κορίτσι πια μετά τον χωρισμό της από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (Christiano Ronaldo). Σήμερα, αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς. Σούπερ ενδιαφέρον!

Μιλώντας στο περιοδικό "Viva", η 29χρονη καλλονή υποστηρίζει ότι τρώει πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεται κανείς. Και χωρίς καθόλου τύψεις.

"Πιστεύω ότι πρέπει να τρως ό, τι θέλεις, και να το βγάζεις με ιδρώτα στο γυμναστήριο. Εγώ γυμνάζομαι κάθε μέρα και αποφεύγω τις ασκήσεις που προσθέτουν όγκο. Εστιάζω περισσότερο σε δραστηριόητες όπως τρέξιμο, μποξ, ποδηλαδία και Πιλάτες. Πρέπει να αγαπάς το σώμα σου, να το σέβεσαι και να του φέρεσαι καλά. Εγώ προτιμώ την αερόβια άσκηση γιατί με κάνει να νιώθω καλύτερα".

Τώρα βέβαια, μη νομίζει κανείς ότι αν "πλακώνει" τα μπέργκερ τα πατατάκια και τις μπύρες καθημερινά δεν θα τα δει επάνω του αν "χτυπηθεί" στο γυμναστήριο... Εννοείται πως μαζί με την άθληση πρέπει η διατροφή να είναι υγεινή και ισορροπημένη. Διαφορετικά, όσο και να γυμνάζεται κανείς, χαΐρι πραγματικό δεν θα δει.

Κατά τα άλλα, η Ιρίνα έχει ανοίξει τα φτερά της και στον κινηματογράφο με το ντεμπούτο της στη ταινία "Ηρακλής" δίπλα στον Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne Johnson) να έχει στεφθεί με επιτυχία.

Μάλιστα, μπορεί ο πρώτος αυτό τον πρώτο ρόλο να μην τον κυνήγησε -μάλλον το αντίθετο έγινε- αλλά για τον επόμενο έχει τον στόχο της η όμορφη ρωσίδα.

"Ο ρόλος στον Ηρακλή, ήταν σαν μου ήρθε στα χέρια, αλλά το απόλαυσα πραγματικά το καινούριο. Θα έλεγα ότι η πιθανότητα για συνέχεια είναι βέβαιη. Ο ρόλος των ονείρων μου, πάντως θα ήταν να παίξε μια ρωσίδα κατάσκοπο"

Τάδε έφη Ιρίνα Σάικ. Τζέιμς Μπόντ, λαμβάνει άραγε;;;