"Έσκισε" την Κάρα Ντελεβίν η γάτα του Λάνγκερφελντ

03.04.2015
Η Σουπέτ Λάνγκερφλεντ -όπως ονομάζεται το όμορφο ζωντανό- είναι επίσημα μια τριχωτή και απίστευτα κερδοφόρα... τριχωτή σελέμπριτι!

Ο Καρλ Λάνγκερφελντ (Karl Langerfeld) σπάνια κάνει βήμα χωρίς την αγαπημένη του γατούλα στην αγκαλιά του. Τα πράγματα, όμως, έχουν μάλλον ξεφύγει όσον αφορά στην τετράποδη διασιμότητα!

Η Σουπέτ (Choupette) είναι μια ολόλευκη γάτα βιρμανίας που δωρίστηκε στον διάσημο μόδιστρο το 2011 από το μοντέλο Μπατίστ Τζιαμπικόνι (Baptist Giabiconi) στον οποίο ανήκε αρχικά.

Η πρώτη της εμφάνιση στην αγκαλιά του Λάνγκερφελντ έγινε στις 16 Ιανουραρίου του 2012 και σιγά σιγά η κατάσταση πήρε φωτιά με τη γατούλα να γίνεται αστέρας πρώτου μεγέθους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σουπέτ έχει και δική της -λεπτομερέστατη μάλιστα- σελίδα στην ιντερνετική εγκυκλοπαίδεια Wikipedia -εξ ου και είναι γνωστές τόσες λεπτομέρειες, σε περίτπωση που αναρωτιέται κανείς.

Με 100.000 ακολούθους στους λογαριασμούς της -τι δεν καταλαβαίνεις;- στο Twitter και το Instagram, δεκάδες εξώφυλλα, φωτογραφήσεις και εμφανίσεις, η μόλις τριών ετών... γαλλιδούλα έχει σαρώσει στον κόσμο του μόντελινγκ με κέρδη που πέρσι έφτασαν κοντά στα €3 εκατομμύρια ευρώ ( £2 εκατομμύρια) -περισσότερα από όσα έβγαλε ακόμη μία από τις αγαπημένες του Καρλ, η Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne).

Και όλα αυτά, φυσικά δεν τα κάνει μόνη η Σουπέτ! [Έλα!!!!]

Ειδική εξαμελής (!) ομάδα βρίσκεται επί ποδός ολόκληρο το 24ωρο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της σούπερ σταρ αλλά και να οργανώσει με ακρίβεια το "βαρύ πρόγραμμά της".

Ο 81χρονος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel είναι ξετρελαμένος με τη Σουπέτ, σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει κρύψει ότι, αν επιτρεπόταν που δεν επιτρέπεται- "θα την παντρευόταν πολύ άνετα". Άκουσον άκουσον!
Και έχει κι άλλα.
"Είναι το κέντρο του κόσμου. Όταν τη βλέπεις το καταλαβαίνεις. Είναι ένα είδος Γκρέτα Γκάρμπο. Είναι κάτι στον τρόπο με τον οποίο κινείται, στον τρόπο που κοιμάτι. Εχει κάτι το αξέχαστο. Είναι μια κανονική έμπνευση κομψόητητας".
Τι άλλο να πει ο έρμος ο Καρλ για να δείξει πόσο σημαντική του είναι η Σουπέτ. Όσο για τη φωτογραφία της σελίδας; Ετσι υποδέδτηκαν το ντούο σε πρόσφατο ταξίδι στο Ντουμπάι.