Τσιμτσιλή: Μιλά ανοιχτά για τη φωτογραφία της εφηβείας της

03.04.2015
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Celebrity η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Happy Day που κοσμεί και το εξώφυλλο του περιοδικού μιλά ανοιχτά, τόσο για τις κριτικές που δέχτηκε το βιβλίο της όσο και για την κόντρα με την Ελεονώρα Μελέτη με μήλον της έριδας, τη φωτογραφία από την εφηβεία της Σταματίνας.

Όταν ο δημοσιογράφος την ρωτά:

Όταν πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε εκείνη τη φωτογραφία με τη συνέντευξή σου όταν ήσουν 17 χρόνων λέγοντας «κι όμως, αυτό το κορίτσι έχει σχολιάσει τη δική μου εμφάνιση στον αέρα», δεν ήθελες να πεις κάτι επ' αυτού;

Η Σταματίνα ανοίγει τα χαρτιά της σχετικά με την φωτογραφία αυτή και ξορκίζει επιτέλους το κακό, σημειώνοντας πως όποιος θέλει να την χτυπήσει, χρησιμοποιεί τη φωτογραφία αυτή:

«Καταρχάς, αυτή τη φωτογραφία τη χρησιμοποιεί τα τελευταία δέκα χρόνια οποιοσδήποτε θέλει με κάποιο τρόπο να με «χτυπήσει» ή να με προσβάλει. Πίστεψέ με, μετά από δέκα χρόνια το έχω αποδεχτεί αυτό το «τροπάρι». Μια κακή εφηβική φωτογραφία έχουμε όλοι. Αλλά το να βγάλω μια παλιά σου φωτογραφία για να σε υπονομεύσω το θεωρώ άκομψο. Σε περιπτώσεις όπως αυτή, που είναι άδικες, προσπαθώ να μη δίνω συνέχεια».

Κι όταν η κουβέντα πάει στην κριτική που δέχτηκε το ερωτικό μυθιστόρημα που έγραψε η Σταματίνα,η ίδια τολμά να εκφράσει το παράπονό της:

«Όλοι στάθηκαν στις δυο-τρεις ερωτικές σκηνές του βιβλίου, που έσπευσαν να τις παρουσιάσουν με τρόπο ευτελιστικό –ενώ το μυθιστόρημα είναι πολύ ρομαντικό και συγκινητικό (...) και αποφάνθηκαν ότι ήταν μια αντιγραφή των «50 Αποχρώσεων του Γκρι». Και μιλάμε για λίγες σκηνές, σε ένα βιβλίο 400 σελίδων! Εκεί μόνο στεναχωρήθηκα λιγάκι. Όταν κάποιος κριτικάρει με το φτηνό επιχείρημα: «Α, η Τσιμτσιλή έγραψε βιβλίο. Α, έχει και ερωτικές σκηνές. Άρα ευκαιρία να το θάψω». Διάβασέ το πρώτα και μετά κρίνε».