Ιδού το νέο αμόρε της Γκουίνεθ Πάλτροου

07.04.2015
Όχι θα κάτσει να σκάσει η διάσημη ηθοποιός. Όπως και ο πρώην συζυγός της, έτσι και εκείνη βρήκε ξανά τον έρωτα.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) χώρισε από τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, Κρις Μάρτιν (Chris Martin) τον Μάρτιο του 2014 αλλά σήμερα φαίνεται ότι έχει γυρίσει κανονικά τη σελίδα.

Οι φήμες ήθελαν την 42χρονη σταρ ερωτευμένη ξανά εδώ και καιρό, όμως τώρα ήρθαν και οι αποδείξεις. Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Γκουίνεθ είναι ο Μπραντ Φάλτσακ (Brad Falchuk), συν-δημιουργός της τηλεοπτικής επιτυχίας "Glee" όπου είχε αρκετές συμμετοχές και εκείνη.

Για να έχετε και εικόνα, ιδού και μια πρόσφατη φωτογραφία του 44χρονου Μπραντ.

Το ζευγάρι εθεάθη πρώτη φορά μαζί -και αγκαλιά- στο πάρτι του κολλητού της Γκουίνεθ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr) ο οποίος, παρεμπιπτόντως, γιόρτασε τα 50 χρόνια του με όλη τη μεγαλοπρέπεια, και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν έκρυβαν ούτε κατά διάνοια τη σχέση τους.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι μια πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζεύγους για τα φανερώματα σε κάποιο κόκκινο χαλί.

Όσο για τον πρώην Κρις; Εκείνος φαίνεται ότι συνεχίζει να ζει τον έρωτά του στο πλευρό της Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) ιδιωτικά, γιατί δημόσια, το ζευγάρι συνεχίσει να παίζει... κρυφτούλι.

Πάντως Μάρτιν και Πάλτροου διεκδικούν επάξια το βραβείο του πιο φιλικού διαζυγίου του κόσμου καθώς οι σχέσεις τους είναι υποδειγματικά καλές. Οι δυο τους βρίσκονται συχνά πυκνά ενώ έχουν κάνει διακοπές επανειλημμένα μαζί με τα παιδιά τους ως οικογένεια...