Ασλάνογλου: Τρελά ερωτευμένη με γνωστό ποινικολόγο (φωτό)

08.04.2015
Εδώ και λίγο καιρό, φήμες ήθελαν την Μαρίνα Ασλάνογλου, μετά το χωρισμό της με νεαρό μουσικό από τη Θεσσαλονίκη, να έχει προχωρήσει παρακάτω στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός, που κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, απέφευγε να σχολιάσει όσα ακούγονταν για νέο έρωτα, ενώ απέφευγε τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις. Αλλά να που ήρθε η ώρα για να μας… αποκαλύψει το νέο της έρωτα.

Ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της όμορφης ηθοποιού είναι γνωστός ποινικολόγος και πρόκειται για τον Δημοσθένη Πέππα. Το ζευγάρι πρόσφατα βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο κι εκεί τους απαθανάτισε για πρώτη φορά ο φακός του περιοδικού ΟΚ. Μάλιστα, η Ασλάνογλου και ο σύντροφός της αδιαφόρησαν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας που άστραψαν και βρόντηξαν, και όλο το βράδυ τα φιλιά και οι αγκαλιές έδωσαν και πήραν!

Ασλάνογλου και Πέππας γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων κι έγιναν ζευγάρι τον τελευταίο καιρό. "Ταιριάζουν πολύ κι επιδιώκουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν, μαζί" αναφέρει πηγή στο περιοδικό ΟΚ.