Το απίστευτο "τρίγωνο" που ενώνει Μουρ, Κούτσερ & Κράιερ

08.04.2015
Άγνωστες πτυχές στη σχέση των τριών ηθοποιών δίνει ο βασικός πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς "Two and a half men".

Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο, λέει το ρητό και όντως έτσι είναι. Όλα βγαίνουν στο φως κάποια στιγμή. Αυτή τελευταία αποκάλυψη, ωστόσο έχει και τη σημειολογική... πλάκα της.

Τα ευρύτερα γνωστά δεδομένα της ιστορίας είναι ότι η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) υπήρξαν παντρεμένοι από το 2005 μέχρι το 2013, ότι έχουν διαφορά μεταξύ τους 15 χρόνια και ότι ο 37χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική επιτυχία "Two and a Half Men" στο πλευρό του Τζον Κράιερ (John Cryer).

Αυτό που οι παλιότεροι ίσως έχουν ξεχάσει και οι νεότεροι ούτε καν γνωρίζουν είναι το κοινό παρελθόν των Μουρ και Κράιερ. Τουλάχιστον το κινηματογραφικό γιατί το προσωπικό μόλις σήμερα "έσκασε" μύτη και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο 50χρονος Κράιερ γνώρισε την 52χρονη Μουρ το 1984 όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία "No Small Affair" και, όπως αποκαλύπτει σε σημερινή συνέντευξή του, οι δυο τους είχαν μια σύντομη σχέση.

Αστειευόμενος, όμως, μίλησε και για τη δύσκολη θέση στην οποία ήρθε όταν ένιωσε ότι έπρεπε να φανερώσει το μυστικό του στον συμπρωταγωνιστή του, Άστον.

"Πώς να του πω ότι έβγαινα με την πρώην γυναίκα του όταν εκείνος ήταν 7 χρονών;", αστειεύτηκε ο Τζον συμπληρώνοντας όμως ότι ο Κούτσερ το ήξερε ήδη το μυστικό. "Η Ντέμι του το είχε ήδη πει".

Στη φωτογραφία, η Ντέμι και ο Άστον τον πρώτο καιρό του γάμου τους μαζί με τον πρώην σύζυγο, Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) και τις τρεις κόρες τους.