Η Ριάνα το τερμάτισε: Κάνει χρήση ναρκωτικών σε βίντεο [photos+vds]

15.04.2015
Άλλο ένα σκανδαλάκι στο φημισμένο φεστιβάλ μουσικής Coachella είναι ένα βίντεο με την ποπ ντίβα Ριάνα, που προκάλεσε άσχημα σχόλια για τη νεαρή τραγουδίστρια. Το βίντεο με πρωταγωνίστρια την Ριάνα, ανέβασε στο Instagram άγνωστος χρήστης και κάποιοι υποστηρίζουν ότι τη δείχνει να σνιφάρει ναρκωτικά!

Οι φίλες της Ριάνα χορεύουν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι πριβέ και η τραγουδίστρια εμφανίζεται στο βάθος, να κρατά έναν λευκό κύλινδρο και λίγο μετά να τρίβει τη... μύτη της για μερικά δευτερόλεπτα. Αν και μπροστά δεν είμασταν, και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι η 27χρονη σταρ έκανε χρήση ναρκωτικών, πολλοί υποστηρίζουν ότι σνίφαρε κοκαΐνη!

Η διάσημη τραγουδίστρια γνωστή για το «βρώμικο» στόμα της λίγο αργότερα απάντησε στα social media απο το λογαριασμό της badgalriri: «Ακόμα και ο πιο ανόητος θα μπορούσε να δει ότι είναι μία βάση που την χρησιμοποιώ με τσιγάρο. Ποιος σνιφάρει καπνό; (…) Όποιος πιέζει την μύτη του δεν σημαίνει ότι σνιφάρει κοκαΐνη»

Παρόμοιο σκάνδαλο το 2012, πάλι στο φεστιβάλ Coachella, όταν η Ριάνα «ανέβασε» φωτογραφίες στις οποίες καθόταν στους ώμους ενός άνδρα και έριχνε… λευκή σκόνη στο κεφάλι του! Δεν ήταν αλεύρι...

Γενικά όταν η Ριρί πάει στο Coachella δεν... μαζεύεται!

Χ.Τ.