Αποκάλυψη: Η Τζούλια δεν έχει καμία επαφή με τον πατέρα της!

15.04.2015
Στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν, η Τζούλια Νόβα ήταν το πρόσωπο των ημερών. Η συνεργατιδα του Μάρκου Σεφερλή στο Mega με ΜΙΑ "έκλεψε" τις εντυπώσεις, είδε τις μετοχές της να κάνουν... limit up, ενώ πριν τελειώσει η χρονιά, αναβαθμίστηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στον "Τροχό της Τύχης".

Ωστόσο, τα πράγματα για το πανέμορφο μοντέλο από την Ουκρανία, δεν ήταν πάντα ρόδινα. Παιδί χωρισμένων γονιών, έμεινε για τεσσερα χρόνια με τη γιαγιά της και μακριά από τη μητέρα της, η οποία είχε έρθει στην Ελλάδα.

Η Τζούλια μίλησε για τη ζωή της, στο περιοδικό You και τον ερχομό της στην Ελλάδα, όταν ήταν 13 ετών. "Προσαρμόστηκα πάρα πολύ εύκολα γιατί ήθελα να έρθω στην Ελλάδα και να μάθω τη γλώσσα. Η μαμά μου έμενε ήδη 4 χρόνια κι εγώ ήμουν με τη γιαγιά μου στην Ουκρανία. Μου είχε λείψει πολύ και ήθελα να είμαι μαζί της" παραδέχεται. Και δηλώνει ότι νιώθει την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα της.

Στην ίδια συνέντευξη, η Τζούλια αποκαλύπτει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον πατέρα της! "Είναι επιλογή μου να μην έχουμε καμία επικοινωνία. Στην αρχή τού έδινα κάποιες ευκαιρίες, μετά όμως όχι", δηλώνει. Και προσθέτει: "Όταν ήμουν μικρούλα με πονούσε, τώρα πλέον όχι. Για να φτάσω σε σημείο να είναι επιλογή μου να μη θέλω να του μιλάω, σημαίνει ότι πλέον το έχω ξεπεράσει".