Τι είπε η Μπεζαντάκου για τα 70 ράμματα και την επίθεση από τέσσερα ροτβάιλερ

15.04.2015
Η είδηση ότι η Στέλλα Μπεζαντάκου δέχτηκε επίθεση από τέσσερα ροτβάιλερ στην προσπάθειά της να προστατεύσει το παιδί του συντρόφου της -ο οποίος ασχολείται με την εκτροφή και την εκπαίδευση σκύλων της φυλής Ροτβάιλερ- και χρειάστηκε να κάνει 70 ράμματα, έκανε το γύρο του Διαδικτύου, κάνοντας πολλούς να ανατριχιάσουν.

Η ίδια μίλησε σε καθημερινή εφημερίδα και θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς της συνέβη την Κυριακή των Βαΐων, ξεκαθαρίζοντας ότι ένα ήταν το σκυλί που της επιτέθηκε κι όχι τέσσερα.

«Αν μου είχαν επιτεθεί τέσσερα άγρια ροτβάιλερ, όπως έγραψαν κάποια sites, μάλλον δεν θα ήμουν ζωντανή αυτή τη στιγμή για να σας μιλάω. Ένα ροτβάιλερ μού επιτέθηκε. Ήταν όμως αρκετό να μου κάνει ζημιά».

«Το σκυλί που μου επιτέθηκε δεν είναι δικό μας. Απλώς, το φιλοξενούσαμε για μερικές μέρες στο κτήμα, κάνοντας έτσι εξυπηρέτηση σε κάτι φίλους μας. Το ξέραμε πως δεν ήταν εκπαιδευμένο, αλλά πού να πάει το μυαλό μας ότι θα έβγαζε τόσο επιθετική συμπεριφορά στα καλά καθούμενα. Τρόμαξα πολύ γιατί δέχτηκα πολύ άγρια επίθεση» δήλωσε η Στέλλα.

Ωστόσο, τυχερή μέσα στην ατυχία της, ένα άλλο ροτβάιλερ, ο Στράους, τον οποίο είχε μεγαλώσει από μικρό η Μπεζαντάκου, άκουσε τη φασαρία κι έτρεξε να τη σώσει.

«Μεταφέρθηκα πρώτα σε κέντρο υγείας στο Λαγονήσι όπου μου χορήγησαν ισχυρό παυσίπονο και έπειτα στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Εκεί φέρανε πλαστικό χειρούργο για να με ράψει. Αν δεν έκανε τα ράμματα ειδικός, θα έμεναν τρομερά σημάδια», κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια.