Λαμπίρη: γιατί δεν έκανε παιδί με τον τωρινό συζυγό της

23.04.2015
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «You» έδωσε η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπρίρη.

Μιλώντας για το σύζυγό τηςΘανάση Αδαμόπουλου και το γιατί δεν απέκτησε παιδί μαζί του, η ίδια αποκαλύπτει:

«Ο Θανάσης με στηρίζει συναισθηματικά, είναι δοτικός, ένας “άρχοντας” με τις γυναίκες. Αν θα έκανα ένα παιδί, ε; Δεν ξέρω αν θα είχα το κουράγιο. Tο έχω σκεφτεί, είναι κάτι, όμως, που το έχω αφήσει εντελώς στην τύχη του. Από την πρώτη μέρα που είμαστε με τον Θανάση, 7 χρόνια τώρα, από το πρώτο καλοκαίρι που ήξερα πια πως είναι ο άνθρωπός μου, το άφησα τελείως στην τύχη.Αν προέκυπτε, ναι, θα το κράταγα»!

Η Λαμπίρη μίλησε όμως και για τον πρώτο της σύζυγο και το γάμο τους που έληξε άδοξα όταν η ίδια ήταν μόλις 2 μηνών έγκυος.

«Ήταν ένας μεγάλος έρωτας που όπως συμβαίνει με όλα τα ωραία πράγματα ήρθε το τέλος του. Με τον μπαμπά της Μαρίσας μείναμε πολύ λίγο καιρό παντρεμένοι. Με τη Μαρίσα στην ουσία μεγαλώσαμε μαζί. Ήταν αυτό που λέμε «έρωτας στο δόξα πατρί» και τελείωσε! Ξεκίνησε Απρίλιο και ολοκληρώθηκε Φεβρουάριο. Ούτε χρόνος!

Η Μαρίσα ήρθε στον κόσμο Ιούνιο, ήταν η πιο ωραία περίοδος της ζωής μου -η γέννα, το μωρό- και συνάμα η πιο δύσκολη. Από τη μία η οικογένεια μου με στήριξε αλλά από την άλλη το δικό μου περιστατικό ήταν κατάπτυστο!

Καταλαβαίνεις τότε δεν ήταν όπως τώρα...»