Λαφαζάνη: Μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τη Δρούζα!

24.04.2015
Η Όλγα Λαφαζάνη είναι παντρεμένη με το Νίκο Οικονόμου και μαζί έχουν αποκτήσει μία κορούλα, ενώ είναι από τα πιο διακριτικά και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με την Άννα Δρούζα, με την οποία επίσης έχουν αποκτήσει μία κόρη. Και τώρα, η γλυκιά παρουσιάστρια μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ για πρώτη φορά για τη σχέση της με την πρώην του συζύγου της.

Ο Νίκος έχει ήδη ένα παιδί από το γάμο του με την Άννα Δρούζα. Φαντάζομαι ότι η Αριάδνη είναι μέλος και της δικής σου οικογένειας.

«Εννοείται. Σαφέστατα είναι οικογένειά μου».

Με την Άννα Δρούζα έχετε επαφή;

«Όποτε χρειάζεται έχουμε, αλλά δε συμβαίνει συχνά. Έχουν μια πολύ καλή επαφή με τον Νίκο. Αυτό είναι απαραίτητο, ιδίως όταν ήταν μικρή η Αριάδνη. Σκέψου πως όταν ξεκίνησε η σχέση μας με τον Νίκο, εκείνη ήταν τεσσάρων ετών. Τώρα πια είναι κοπέλα. Παλιότερα είχε χρειαστεί να μιλήσουμε με την Άννα όταν, π.χ, ήταν άρρωστη η μικρή αναφορικά με το τι φάρμακο έπρεπε να πάρει».

Αντιλαμβάνομαι ότι έχετε τυπικές σχέσεις.

«Δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο. Έχουν απλώς τις σχέσεις που χρειάζονται όταν ένα ζευγάρι είναι χωρισμένο και υπάρχει ένα παιδί που μεγαλώνει ανάμεσα σε δύο οικογένειες».