Έγκυος στο δεύτερο η Κιμ Καρντάσιαν

25.04.2015
Δεν είναι μόνο η επιθυμία της να γίνει και πάλι μαμά που έκανε την Κιμ να θέλει απεγνωσμένα ένα δεύτερο παιδί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άτομα από το στενό περιβάλλον της Κιμ υποστηρίζουν πως η προσπάθεια να γίνει πάλι μαμά ευδοκίμησε και η Καρντάσιαν είναι ήδη έγκυος:

«Η Κιμ έκανε τα πάντα για να μείνει και πάλι έγκυος και οι φίλοι της φημολογούν πως είναι ήδη σε κατάσταση εγκυμοσύνης», τονίζει πηγή του περιοδικού.

«Αποφεύγει το αλκοόλ και δεν ήπιε ούτε γουλιά από την αγαπημένη της σαμπάνια στο δείπνο που έκανε στο Παρίσι για να εγκαινιάσει το νέο της χτένισμα και χρώμα μαλλιών. Ταυτόχρονα, τελευταία διαμαρτυρόταν για πονοκεφάλους και ένιωθε ζαλάδες ενώ η όψη της ήταν άσχημη μετά από μια τελευταία πτήση που είχε με αεροπλάνο», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Και δεν είναι μόνο η επιθυμία της να γίνει και πάλι μαμά που έκανε την Κιμ να θέλει απεγνωσμένα ένα δεύτερο παιδί. Σύμφωνα με το Closer, η επέτειος του ενός χρόνου γάμου με τον Κάνιε Γουέστ πλησιάζει και η πίεση αυξάνεται εξαιτίας των προβλημάτων υπογονιμότητας που αντιμετώπισε η Καρντάσιαν.

#TBT last week in Armenia! Footsie with daddy!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 23, 2015 at 5:31am PDT

«Η Κιμ είπε σε φίλους της ότι η Νορθ κι ακόμα ένα παιδί είναι τα μόνα που κρατούν την ίδια κοντά στον Κάνιε. Η Κιμ ελπίζει πως η δεύτερη εγκυμοσύνη θα είναι αυτή που θα φτιάξει τη σχέση με το σύζυγό της και θα τους κάνει και πάλι οικογένεια».


Για την ιστορία, ο Κάνιε δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να γίνει και πάλι μπαμπάς ενώ στα επεισόδια του νέου κύκλου του ριάλιτι των Καρντάσιανς είδαμε την Κιμ να κάνει μια μικρή χειρουργική επέμβαση, γιατί όπως αποδείχτηκε κάποια υπολείμματα του πλακούντα από την πρώτη της γέννα, μπλόκαραν τη γονιμότητά της.