Αλλαγή φύλου Τζένερ: Ύμνοι από την οικογένεια & ένα κράξιμο

25.04.2015
Τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά μετά τη συνέντευξη όπου ο πατριός των αδελφών Καρντάσιαν παραδέχτηκε ότι "είναι και νιώθει γυναίκα" με πρώτα και καλύτερα τα άμεσα μέλη της διάσημης ριαλιτοοικογένειάς του.

Ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) άνοιξε την καρδιά του στην Νταϊάν Σόγιερ (Dianne Swayer) και αποκάλυψε τα πάντα για τη μετάβασή του στο άλλο φύλο. Η δημόσια αντίδραση των δικών το ανθρώπων ήταν άμεση. Και πολύ ζεστή. Εκτός από μια...

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) που ήταν και πιο δεκτική, σύμφωνα με τον 65χρονο πρώην Ολυμπιονίκη "χτύπησε" με δυο ποσταρίσματα και ανάλογα μηνύματα.

"Η αγάπη είναι το κουράγιο να ζεις την πιο αληθινή, την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ο Μπρους είναι αγάπη. Σ' αγαπώ Μπρους #ΠερήφανηΚόρη" και

"Μπορεί να μην ήταν πάντα εύκολο, αλλά σε στηρίζουμε ανεξάρτητα από τα πάντα. Η ειλικρίνειά σου άνοιξε πόρτες και σε άλλους ώστε να γίνουν γενναίοι και να ζήσουν αυθεντική ζωή #σεβασμός#ήρωας#οικογένεια".

Η Κάιλι είναι η πιο μικρή κόρη του Μπρους και "γιόρτασε" με μια φωτογραφία από το Ολυμπιακό παρελθόν του πατέρα της, αλλά με ποσταρίσματα γεμάτα ειλικρίνεια.

"Προφανώς όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα και θα ακούσετε αυτό που έχω να σας πω όταν έρθει η ώρα, όμως..."

"Αυτό δεν έχει να κάνει με μένα. Είμαι τόσο περήφανη για σένα, Μπαμπά. Είσαι τόσο γενναίος. Όμορφε μου ήρωα".

H Κλόε (Khloe) μικρότερη από τις αδελφές Καρντάσιαν, τις οποίες όμως μεγάλωσε ως πατέρας κανονικός, ύμνησε επίσης το θάρρος του Μπρους με τη φωτογραφία που βλέπετε πιο πάνω και με διάφορα ακόμη ποσταρίσματα. Ξεωρίζουμε αυτό που τον ορίζει ως "τον καλύτερο αθλητή του κόσμου".

Ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν, μοναδικός αδελφός των διάσημων Κιμ, Κορτ και Κλόε, εξέφρασε επίσης τον θαυμασμό του για τον Τζένερ ως εξής: "Ήσουν πάντα πρότυπό μου και τώρα σε θαυμάζω περισσότερο από ποτέ. Σ' α γ α π ώ!!!"

Και η Κένταλ εκφράζει τον θαυμασμό και την αγάπη της για τον μπαμπά Μπρους με τιτίβισμά "Τόσο περήφανη για σένα Ήρωά μου. Σ΄αγαπώ".

Ο Μπράντον Τζένερ, ο ένας από τους δυο γιους του Μπρους πόσταρε την εξής φωτογραφία από το παρελθόν για να εκφράσει επίσης τον θαυμασμό για τον πατέρα του αλλά και τη δική του στήριξη προς αυτόν.

Μα και η πρώην σύζυγός του κάνει το ίδιο. Η ισχυρή Κρις Τζένερ.

"Όχι μόνο τον μπορούσα να τον αποκακλώ σύζυγό μου επί 25 χρόνια και πατέρα των παιδιών μου, αλλά τώρα μπορώ να τον αποκαλώ ήρωά μου".

Οι αντιδράσεις από σχεδόν σύσσωμη τη σόουμπιζ ήταν θετικές και υποστηρικτικές για τον θαρραλέο Μπρους Τζένερ, όμως ήρθε και μία από πρώην συγγενή του που τον έκραξε λίγο αν και έμμεσα.

Ο Κρις Χάμφρεϊς υπήρξε παντρεμένος με την Κιμ Καρντάσιάν για 72 μέρες σε αυτό τον γάμο παρωδία, οπότε έστω και σύντομα υπήρξε συγγενείς με την οικογένεια.
Τώρα, με τις εξελίξεις, το μόνο που ένιωσε ότι θέλησε να πει ο αθλητής δημοσίως είναι ότι "Ευτυχώς... εγώ την 'έκανα' νωρίς".