Αθηνά Οικονομάκου: Το ωραιότερο κορμί της Μυκόνου [photos]

04.05.2015
Μπορείς να την πεις το κορίτσι του Μάη, αλλά εμάς η Αθηνά Οικονομάκου μάς θυμίζει έντονα καλοκαίρι και μαγιό μπραζίλιαν στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο.

Μπορείς να την πεις το κορίτσι του Μάη, αλλά εμάς η Αθηνά Οικονομάκου μάς θυμίζει έντονα καλοκαίρι και μαγιό μπραζίλιαν στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο.

Αν είχαμε να επιλέξουμε μια Ελληνίδα Μούσα για το νησί των Αέρηδων αυτή θα ήταν η Αθηνά Οικονομάκου. Το πρώην μοντέλο [ θυμήσου τη διαφήμιση - Το χάσαμε το κορμί πατριώτη ] και νυν ηθοποιός ψηφίζει Μύκονο και ποστάρει συχνά στο Instagram φωτογραφίες της με μαγιό.

Η Αθηνά βρήκε πολλές απαντήσεις κάνοντας ψυχανάλυση και για όσους τη θαυμάζετε εμείς απλά παραθέτουμε 20 φωτογραφίες της και παλαιότερη δήλωσή της στο People:

«Eίμαι σχεσάκιας. Δεν μου αρέσει το φλερτ και το παιχνίδι, μου δημιουργεί άγχος και κουράζομαι. Επιλέγω τη σταθερότητα. Η μοναξιά με τρομάζει, τόσο στον ερωτικό όσο και στο φιλικό τομέα. Μπορώ να είμαι πιο δημιουργική όταν είμαι σε σχέση. Σε ερωτικό επίπεδο, έχω κάνει συμβιβασμούς για να μην είμαι μόνη. Ήμουν, δηλαδή, σε σχέση μόνο και μόνο επειδή κάποιος έτυχε να βρεθεί στο δρόμο μου κι εγώ ένιωθα την ανάγκη να γραπωθώ απ’ αυτόν για να μην είμαι μόνη.

Ενώ, λοιπόν, είχα στο μυαλό μου το concept της τελειότητας, δεν είχα αυτοεκτίμηση. Λόγω ανασφάλειας, έβρισκα ανθρώπους που πίστευα ότι ήταν κατάλληλοι για μένα, αλλά στην πορεία αποδεικνύονταν το αντίθετο. Δεν το μετανιώνω, γιατί απ’ όλα κάτι πήρα και έμαθα. Τώρα, όμως, κάνω επιλογές που μου αξίζουν και τις θέλω πραγματικά. Έχω περισσότερες απαιτήσεις από τους άλλους και διεκδικώ όλο και περισσότερα».