Ελιζαμπέτα Κανάλις: Η πρώην του Κλούνεϊ έτοιμη να γίνει μάνα [photos]

08.05.2015
Η 36χρονη Ιταλίδα καλλονή και πρώην σύντροφος του Τζορτζ Κούνεϊ, Ελιζαμπέτα Κανάλις ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι.

Η 36χρονη Ιταλίδα καλλονή και πρώην σύντροφος του Τζορτζ Κούνεϊ, Ελιζαμπέτα Κανάλις ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι κι επέλεξε να το κάνει μέσω του προφίλ της στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της Barbie, εγκυμονούσας.

Στη φωτογραφία δίπλα στην Barbie υπήρχε ένα σημείωμα υπογεγραμμένο από την ίδια και τον άντρα της, Μπράιαν Πέρρι όπου έγραφαν «θα κάνουμε κοριτσάκι».

Τη φωτογραφία συνόδευε η ακόλουθη λεζάντα:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτή τη στιγμή μαζί σας παιδιά. Ο σύζυγός μου κι εγώ θα αποκτήσουμε ένα μικρό κορίτσι και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Αυτή θα είναι το αφεντικό και περιμένουμε πως και πως να τη δούμε. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας... Eli και Brian».

Να θυμίσουμε ότι η Ελιζαμπέτα είχε μείνει έγκυος και πριν σχεδόν ένα χρόνο, λίγους μήνες πριν παντρευτεί τον Μπράιαν, αλλά τότε δυστυχώς είχε αποβάλει.

Λίγο πριν φουσκώσει η κοιλίτσα και τη δούμε σε ενδιαφέρουσα γιατί είμαστε σίγουροι ότι όλο και κάποια φωτογράφηση θα κάνει μέσα στους επόμενους μήνες, ας απολαύσουμε το κορμί της το θανατηφόρο σε φωτογραφίες που άναψαν φωτιές στον αντρικό πληθυσμό.