Η περίεργη εμφάνιση της Σκορδά στη βάπτιση του γιου της (φωτο)

24.05.2015
Την βάπτιση του μικρότερου γιου τους Δημήτρη πραγματοποίησαν χθες βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά και το απίθανο συνέβη: η Φαίη ήταν λιγότερο καλά ντυμένη σε σχέση με το Γιώργο.

H Φαίη, που θα μπορούσε με το ντύσιμο αυτό να πηγαίνει για καφέ Σάββατο μεσημέρι κι όχι να βαφτίζει το γιο της, προτίμησε μια δημιουργία γνωστής φίρμας ρούχων που συνηθίζει να φοράει από την συλλογή του φθινοπώρου με μακρύ μανίκι ενώ και τα μαλλιά της δεν είχαν κάτι το εντυπωσιακό αλλά ήταν απλά χτενισμένα.

Το λουκ ολοκλήρωνε με σανδάλια σε ένα εντελώς boho στυλ σε βαθμό που οι καλεσμένοι και ο Γιώργος Λιάγκας ήταν πιο καλοντυμένοι από την ίδια την μαμά.

Πάντως, η Φαίη, στη βάπτιση του πρωτότοκου γιου της Γιάννη που είχε πραγματοποιηθεί στην Τήνο, είχε προτιμήσει ολομέταξο φόρεμα υπερπαραγωγή κόστους 1800 ευρώ από την Οrsalia Parthenis, είχε βάλει ψηλές πλατφόρμες και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο, καμία σχέση δηλαδή με το χθεσινό της λουκ.

Σε άλλα νέα, ο μικρός γιος των Σκορδαλιάγκα, που πήρε το όνομα του μπαμπά της Φαίης, Δημήτρη, βαπτίστηκε στο εκκλησάκι του Island στη Βάρκιζα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου ενώ νονοί του ήταν η δημοσιογράφος Σόνια Καζόνι και ο επιστήθιος φίλος της Φαίης, Σάββας Τζεβελέκης.



Οι μπομπονιέρες είχαν δημιουργηθεί από τα παιδιά του παιδικού χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης όπως είχε συμβεί και με τις μπομπονιέρες του γάμου του ζευγαριού πριν από πέντε χρόνια.



Την βάφτιση παρακολούθησαν περίπου 280 καλεσμένοι που δεν τους λες και λίγους ενώ το μεγαλύτερο μέρος της εγχώριας σόουμπιζ τίμησε το ζευγάρι με δόξες και τιμές. Δες και μερικούς από τους καλεσμένους, ανάμεσά τους: Σταματίνα Τσιμτσιλή, Άδωνης Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου, Μίνως και Μαρί Κυιακού, Θέμης Γεωργαντάς, ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπεκατώρου με το σύζυγό της, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Σάσα Σταμάτη, η Χριστίνα Πολίτη, η Μιμή Ντενίδη με την κόρη της και το Σωτήρη Πολύζο, και πολλοί ακόμα επώνυμοι.

Δες τις εμφανίσεις: