Χωρισμός- βόμβα διάσημου ζευγαριού στα δέκα χρόνια γάμου τους!

28.05.2015
Ένα βήμα πριν το διαζύγιο βρίσκεται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και το διαδίκτυο στο άκουσμα και μόνο αυτού του νέου πήρε κανονική φωτιά! Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι πως ο διάσημος ηθοποιός δεν πήγε καν στα γενέθλια της συζύγου του και την ημέρα εκείνη εθεάθη χιλιάμετρα μακριά, στον Καναδά, χωρίς να φοράει καν τη βέρα του.

Ο λόγος για τον Μπεν Άφλεκ και τη Τζένιφερ Γκάρνερ που σύμφωνα με δημοσιεύματα ζουν ήδη χωριστά εδώ και έναν μήνα!

Οι δύο ηθοποιοί εθεάθησαν μαζί τελευταία φορά τον Μάρτιο που μας πέρασε, ενώ άτομα του κύκλου τους υποστηρίζουν πως συχνά καβγάδιζαν και πως η Γκάρνερ δεν άντεχε το πάθος του για το πόκερ.

«Έχουν ήδη χωρίσει! Ο Μπεν επιθυμεί η επίσημη ανακοίνωση να γίνει πριν τις 29 Ιουνίου, οπότε και συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τον γάμο τους, ώστε ο “θόρυβος” για το διαζύγιο να έχει καταλαγιάσει όταν αρχίσει την προώθηση της νέας του ταινίας», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών στον Τύπο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά την 9χρονη Violet, την 6χρονη Seraphina και τον 3χρονο Samuel. Η περιουσία που πρέπει να μοιραστεί ξεπερνάει τα 150 εκατ. δολάρια….