Όπως φαίνεται, δεν γλιτώνουν το διαζύγιο Άφλεκ & Γκάρνερ!

28.05.2015
Οι φήμες περί χωρισμού του διάσημου ζεύγους επανέρχονται... δριμύτερες! Πολύ φοβόμαστε ότι θα επιβεβαιωθεί σύντομα το ρητό περί καπνού και φωτιάς.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, λέει ο λαός μας και, δυστυχώς, έχει μαζευτεί πολύ... μαυρίλα "γύρω" από τον γάμο του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και της Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner).

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 2005 και έχουν μαζί τρία παιδιά, την 9χρονη Βάιολετ (Violet), την 6χρονη Σεραφίνα (Seraphina) και τον 3χρονο Σάμιουελ (Samuel), ενώ μέχρι πριν από έναν χρόνο είχαν την φήμη ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούσαν για προβλήματα στον Παράδεισο, εστίαζαν στην αδυναμία της 43χρονης ηθοποιού να ανέχεται πια την πόρωση του 42χρονου συζύγου της με τον τζόγο, ενώ σήμερα, τόσο το "OK!" όσο και ο "National Enquirer" υποστηρίζουν ότι το ζήτημα έχει λήξει και οι δυο τους ζουν ήδη χωριστά εδώ και έναν μήνα.

Στις 29 Ιουνίου, είναι η 10 επέτειος του γάμου τους και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Άφλεκ θέλει την επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο να γίνεται νωρίτερα.

Με την ελπίδα να μην επιβεβαιωθούν οι φήμες, αναμένουμε τα νεότερα.