Χωρισμός-βόμβα για Σαρλίζ Θερόν και Σον Πεν

18.06.2015
Η είδηση για τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού μεταδίδεται από τα παγκόσμια ΜΜΕ αυτή τη στιγμή και ξαφνιάζει, ή μήπως όχι;

Η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) και ο Σον Πεν (Sean Penn) ήταν φίλοι για πολλά πολλά χρόνια πριν τους προκύψει ο έρωτας, όμως να που ένα βήμα πριν από το στεφάνι φαίνεται ότι τους... τελείωσε.

Όπως μεταδίδει το περιοδικό Us Weekly ήταν η Σαρλίζ που αποφάσισε να την "κάνει" διαλύοντας τον αρραβώνα τους κάποια στιγμή στο τέλος του προηγούμενουν μήνα ή στις αρχές αυτού.

Η 39χρονη Θερόν και ο 54χρονος Πεν έγιναν ζευγάρι τον Δεκέμβρη του 2013 ενώ παρά τον αρχικό τους δισταγμό, τελευταία ήταν αμφότεροι λαλίστατοι για τη σχέση και τον έρωτα τους.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί και ευτυχισμένοι στο πρόσφατο φεστιβάλ των Καννών, όμως στις 28/5 ο Σον πήγε μόνος του σε συναυλία των U2 ενώ στις 31/5 η Σαρλίζ πήγε μόνη στα Critic's Choice Awards.

Σύμφωνα με πολλές και διαφορετικές πηγές, από τις αρχές Ιουνίου, η Σαρλίζ έχει επιστρέψει στο σπίτι της Χόλιγουντ με τον γιο της Τζάκσον ενώ ο Σον παραμένει στο δικό του στο Μαλιμπού, το οποίο είχε προς πώληση μέχρι πρόσφατα. Τώρα όχι πια. Θα το χρειαστεί ξανά, φαίνεται.

Για πολλούς η είδηση του χωρισμού δεν ξαφνιάζει όσο η είδηση της σχέσης που προέκυψε μεταξύ τους. Παρότι η σχέση τους μετρούσε ήδη ενάμιση χρόνο και οι δυο τους έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι -με τον γιο της Θερόν να λέγεται ότι είχε δεχτεί 100% τον Σον για πατέρα, μάλιστα- δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν μπορούσαν να κατανοήσουν "πώς μια γυναικάρα σαν τη Σαρλίζ, η οποία μάλιστα δεν είναι γνωστή στο να αλλάζει τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα την 'πάτησε' με έναν άντρα σαν τον Πεν, διάβόητο για τον στριφνό, μέχρι και βίαιο χαρακτήρα του".

Εκείνοι ξέρουν.

Η είδηση μεταφέρεται, αναμένεται ωστόσο να επιβεβαιωθεί.

Για την ιστορία, ο Σον Πεν υπήρξε παντρεμένος με τη Μαντόνα (επάνω) από το 1985 μέχρι το 1989 ενώ το 2010 χώρισε από τη δεύτερη σύζυγό του, Ρόμπιν Ράιτ (κάτω) ύστερα από 14 χρόνια γάμου. Μαζί έχουν δυο παιδιά την 24χρονη Ντίλαν και τον 21χρονο Χόπερ.