Χωρισμός Βόμβα: Σον Πεν- Σαρλίζ Θερόν δεν ειναι πια μαζί!

18.06.2015
Όπου ακούς πολλά… κεράσια κράτα και μικρό καλάθι λέει ο σοφός λαός και δεν έχει άδικο. Δεν μπορούμε να προλογίσουμε αλλιώς τον βαρύγδουπο χωρισμό του Σον Πεν και της Σαρλίζ Θερόν που πριν λίγο καιρό έσταζαν μέλι ο ένας για τον άλλο και βροντοφώναζαν στις συνεντεύξεις τους πόσο πολύ ερωτευμένοι είναι.

"Λέτε ότι έχω παντρευτεί δύο φορές ήδη, αλλά είχα πάρει την απόφαση, ενώ ήμουν πολύ λιγότερο συνειδητοποιημένος απ' όσο είμαι τώρα", είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Πεν και είχε προσθέσει πως ήταν έκπληξη για εκείνον να ερωτευτεί τη Θερόν για πολλούς λόγους: "Θεωρώ πως είμαι κακός στα μαθηματικά αλλά μπορώ να κάνω την πρόσθεση 2+2.Στα 53 σου χρόνια κατάλαβες ότι ήσουν δυστυχισμένος σε σχέσεις. Μοιάζει πλέον αργά. Αλλά το να συναντήσεις κάποιον για τον οποίο νοιάζεσαι πολύ είναι πολύ πιο παθιασμένο, βαθύ και αληθινό και Θεέ μου πιο έντονο συναίσθημα. Είναι πολύ πιο ρομαντικό και πολύ πιο... ολοκληρωτικό να είσαι σε μία σχέση που θεωρείς ότι είσαι καλύτερος άνθρωπος μέσα σ' αυτήν".
Η ίδια η Θερόν είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: "Είμαι πολύ πολύ, πολύ τυχερό κορίτσι. Πολύ τυχερή. Είναι καυτός" και σε άλλη συνέντευξή της για το βρετανικό Elle τεύχος Ιουνίου 2015 εξομολογείται: "Πέρα από το γεγονός ότι είναι ο σύντροφός μου, είναι ο έρωτας της ζωής μου".

Σύμφωνα με ρεπορτάζ γνωστού περιοδικού, η 39χρονη πανέμορφη ηθοποιός ήταν αυτή που πήρε την απόφαση, ενώ περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

Το ζευγάρι ήταν μαζί εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου, από το 2013, ενώ είχε κυκλοφορήσει πως είχαν αρραβωνιαστεί τον Δεκέμβριο του 2014, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στο Παρίσι.