Λίλη: Τα «σπάει» σε φωτογράφηση με μαγιό! (φωτο)

25.06.2015
Με καλοκαιρινή διάθεση και άκρως σέξι μαγιό φωτογραφήθηκε η Ιωάννα Λίλη, σε μία σπάνια φωτογράφηση, από τότε που έγινε σύζυγος και μάνα.

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της (κι ας έχει γεννήσει δύο παιδιά) ενώ οι σέξι πόζες της μας ταξίδεψαν στο παρελθόν και στις μεγάλες στιγμές της ως μοντέλο.

Η Λίλη μεταξύ άλλων εξηγεί γιατί δεν κυκλοφορεί απεριποίητη.

«Ανέκαθεν πρόσεχα την εικόνα μου αλλά δεν με έπιανε τρέλα να ασχολούμαι μόνο με αυτή. Μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου και θέλω να βλέπω γενικά γυναίκες περιποιημένες. Θεωρώ ότι για τον εαυτό μας πάντα πρέπει να βρίσκουμε λίγο χρόνο. Αυτό είναι κάτι για το οποίο με έκρινε τις προάλλες ο Λιάγκας όταν πήγα στην εκπομπή του. Μου είπε: Εσείς οι Θεσσαλονικιές το έχετε λίγο παραπάνω το πράγμα... Θα πάτε μέχρι το περίπτερο βαμμένες, ντυμένες με το τακούνι!»

Όσο για την κόρη της κι αν τη συμβουλεύει να είναι περιποιημένη, τονίζει: «Τα παιδιά μας είναι οι καθρέφτες μας! Πιστεύω ότι η Μαρία έχει υιοθετήσει από μένα πράγματα και βλέπω κιόλας πως αν δεν πάρει την γνώμη μου για κάτι δεν λειτουργεί».

Στην ερώτηση, δε, ποιο από τα παιδιά της είναι περισσότερο "καψούρα" με τη Μαρία ή με τον Ιωάννη, απαντά: «Η αγάπη για τα παιδιά μου είναι τεράστια και ανιδιοτελής. Η καρδιά μου είναι μοιρασμένη στη μέση.
Έχω αγάπη με την κόρη μου και "καψούρα" με τον γιο μου!

Όσο για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, όπως λέει, κρατάει ολόκληρη την καρδιά της. Και μιλάει για το γάμο της και τις στιγμές εντάσεις που έχουν περάσει.

«Δεν έχουμε περάσει κρίση. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καβγαδίζουμε κιόλας και ότι όλα είναι μέλι - γάλα σε αυτήν τη ζωή! Θα ακουγόταν εξωπραγματικό εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι έχουμε και στιγμές έντασης τις οποίες, φυσικά, ξεπερνάμε με πολλή συζήτηση και ψυχραιμία. Τα βάζουμε κάτω και προχωράμε, μόνο έτσι σώζεις τη σχέση σου. Με πολλή κουβέντα και σεβασμό απέναντι στον άνθρωπό σου» είπε.