Πώς ονόμασε ο Νίνο τα παιδιά του: λεπτομέρειες της βάπτισης

01.07.2015
Την βάπτιση των παιδιών τους, του 28 μηνών γιου τους και της 11 μηνών κόρης τους, πραγματοποίησαν ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Το ζευγάρι βάφτισε τα δυο του παιδιά σε μια διπλή βάπτιση ενώ το διπλό μυστήριο έγινε παρουσία συγγενών και καλών τους φίλων και κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το μυστήριο τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο παρεκκλήσι Γέννησης της Θεοτόκου στην Εκάλη ενώ το ίδιο βράδυ διοργανώθηκε ένα μεγάλο δείπνο στην οικεία του ζεύγους στην Εκάλη.

Ο Νίνο και η Χρυσή προτίμησαν να δώσουν στα παιδιά τους, τα ονόματα των τεσσάρων γονιών τους, δηλαδή: Γεώργιος Σκεύος και Κάρεν Αγάπη.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού απόλαυσαν μπουφέ με ελληνικές γεύσεις ενώ τη διασκέδαση ανέλαβε ο Κρητικός λυράρης Νίκος Ζωιδάκης.

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους βρέθηκαν οι: Θάνος Πετρέλης με την έγκυο σύζυγό του Σοφία, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Σάσα Σταμάτη, ο Μίνως Κυριακού με την σύζυγό του Μαρί και άλλοι διάσημοι και μη φίλοι του ζευγαριού.

πηγή φωτο: life.gr