Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εξηγεί γιατί δεν είναι φεμινίστρια

08.07.2015
Δεν μπερδεύει τους ρόλους η διάσημη ηθοποιός και ξεκαθαρίζει τη θέση της δημόσια.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) ποζάρει στο εξώφυλλο του "Cosmopolitan" και αναλύει το θέμα της... "ταμπέλας".

Η 50χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) εδώ και 18 χρόνια ενώ έχουν μαζί τρία παιδιά.

Μιλώντας στο αυγουστιάτικο τεύχος του "Cosmopolitan", η Πάρκερ απαντά στην ερώτηση αν είναι φεμινίστρια η όχι, τονίζοντας ότι τώρα πια, θεωρεί τον εαυτό της "ανθρωπίστρια" (humanist)

"Παρακολουθώ πολλούς ανθρώπους να προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τους ρόλους τους. Έγρωμοι, γκέι, λεσβίες, τρανσέξουαλ... Δεν φτύνω στο πρόσωπό τους ούτε στέκομαι με τεμπελιά απέναντι σε ό,τι πρέπει να γίνει -όμως δεν πιστεύω ότι το θέμα αφορά μόνο τις γυναίκες. Θα έπρεπε να ενισχύσουμε γενικότερα ένα ανθρωπισιτκό κίνημα"

Στη συνέχεια, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ -και έχει μεγάλη σημασία αυτό- εξέφρασε τον θαυμασμό της για τις εργαζόμενες μητέρες που δεν είναι τόσο εύπορες όσο εκείνη ("Αν με ξαναρωτήσει κάποιος πώς τα καταφέρνω, θα βάλω τις φωνές", σχολίασε χαρακτηριστικά). Εύγε...