Κέιτλιν Τζένερ: Βγάζει στο σφυρί το παρελθόν του Μπρους

09.07.2015
Ο πατριός των αδελφών Καρντάσιαν -που έγινε πια μητριά τους- υπήρξε Ολυμπιονίκης το 1976. Σήμερα μαθαίνουμε ότι ένα από τα κειμήλια εκείνης της εποχής βγαίνει σε δημοπρασία.

Σύμφωνα με το Associated Press, η δάδα που κρατούσε η Κέιτλιν Τζένερ (Caitlyn Jenner) -Μπρους, τότε- στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984 βγαίνει στο σφυρί.

Η δημοπρασία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Σικάγο στις 30 Ιουλίου και ως τιμή εκκίνησης αναφέρονται τα $20.000.

Το ιστορικό αντικείμενο διατείθεται από τον Μπομπ Λόρτς (Bob Lorsch) ο οποίος είχε διοργανώσει την εκδήλωση όπου είχε τρέξει ο Τζένερ το 1984 και του είχε περάσει ο ίδιος τη δάδα στα τελευταία 1.000 μέτρα.

Ο Κρις Άιβι (Chris Ivy) του οίκου δημοπρασιών Heritage Auctions, χαρακτήρισε το αντικείμενο "συμβολικό" καθώς η Κέιτλιν θα μείνει στην ιστορία ως το πρώτο δημόσιο πρόσωπο που παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι τρανσέξουαλ. Οπότε είναι σαν να κρατά τη δάδα για το συγκεκριμένο κίνημα.

Στο μεταξύ, η σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο "I Am Cait" που θα ρίχνει φως στη ζωή της Κέιτλιν Τζένερ, κάνει πρεμιέρα στις 2 Αυγούστου στο κανάλι E! και στο πλαίσιο της προώθησης, ιδού η νέα σικ φωτογράφησή της.