Τέτα Ντούζου: Πού βρίσκεται σήμερα το ξεχασμένο sex symbol του '80; [photo]

09.07.2015
Δεν είναι λίγοι αυτή που αναρωτιούνται που βρίσκεται σήμερα η Τέτα Ντούζου, η κόρη του αξέχαστου Ανδρέα Ντούζου και αδελφή του Στηβ Ντούζου.

Δεν είναι λίγοι αυτή που αναρωτιούνται που βρίσκεται σήμερα η Τέτα Ντούζου, η κόρη του αξέχαστου Ανδρέα Ντούζου και αδελφή του Στηβ Ντούζου.

Η 51χρονη σήμερα διάσημη ηθοποιός της δεκαετίας του ’80, στις αρχές της δεκαετίας του '90 αποφασίζει να αποσυρθεί από το χώρο του θεάματος για να παντρευτεί τον επιχειρηματία Γιάννη Γεωργιάδη με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, την Αναστασία. Στις αρχές της δεκαετιας του 90 είχε ανοίξει μπουτίκ ρούχων (Γυναικίων Pret-a-porter)στην οδό Πατησίων κοντα στην ΑΣΟΕ με το επώνυμό της, ενώ παράλληλα σπούδασε ψυχολογία

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 7 Ιουνίου 1964 και δραστηριοποιήθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο τη δεκαετία του '80. Η μητέρα της, Αναστασία Ντούζου, είναι γνωστή συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής. Έφυγε με την οικογένεια της το 1967, σε πολύ μικρή ηλικία, για την Αμερική για να επιστρέψει στην Ελλάδα το 1980. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή στο κοινό μέσα απο τις δεκάδες ταινίες (κινηματογραφικές και βίντεο) στις οποίες πρωταγωνίστησε, κυρίως χάρη στους αβανταδόρικους ρόλους της χαριτωμένης κοπέλας που υποδυόταν. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου όπως με το Μίμη Φωτόπουλο, το Νίκο Ρίζο, τη Μάρω Κοντού, τον Στάθη Ψάλτη κ.ά. Η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση έγινε στην ταινία Ρόδα, τσάντα και κοπάνα (1982) που σημείωσε πολύ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία..