Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει πως υπήρξε «κερατάς»

24.07.2015
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν έδωσε πασίγνωστος ηθοποιός, ο οποίος μίλησε και για την απιστία την οποία βιώσε έντονα.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιάννη Καπετάνιο ο οποίος μίλησε για το χειρότερο πράγμα που του έχει συμβεί σε σχέση και τόνισε:

«Η αχαριστία που πήρα από μια γυναίκα που την είχα αγαπήσει, της είχα δώσει τα πάντα και στο τέλος «έφαγα» πισώπλατα τη μαχαιριά. Η γυναίκα που είχα αρραβωνιαστεί στην πενταετία αποδείχθηκε ότι ήταν άμυαλη. Αν είχα παντρευτεί αυτή... Χωρίσαμε, γιατί με «κεράτωσε.

Ναι, κανονικά και εν γνώσει μου. Ήρθαν και μου το είπαν οι φίλοι μου. «Πήγε» με κάποιον φίλο μου. Εκείνη ήθελε να γίνει ηθοποιός. Ο άνθρωπος που με κεράτωσε είναι γνωστός ηθοποιός. Μετά δεν είχε μούτρα να με δει εκείνος».

Εν το μεταξύ ο κωμικός ηθοποιός αποκαλύπτει και πως αντιμετώπισε τον άντρα που υπήρξε το τρίτο πρόσπο στον αρραβώνα του:

«Εκεί που ήθελα να τον σκοτώσω, μετά τον φίλησα που με απάλλαξε, αφού κατάλαβα τι κουμάσι ήταν αυτή. Με γλίτωσε τελικά αυτός. Ξέρεις τι είναι να τα δίνεις όλα σε έναν άνθρωπο και τελικά να βρίσκεσαι με την αχαριστία καρφωμένη πισώπλατα;».