Η Λόπεζ έκλεισε τα 46: 30 καυτές πόζες της Λατίνας superstar [photos]

24.07.2015
Η πρώην χορεύτρια και νυν τραγουδίστρια, ηθοποιός, τηλεπερσόνα και συγγραφέας Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έχει σήμερα γενέθλια!

Η πρώην χορεύτρια και νυν τραγουδίστρια, ηθοποιός, τηλεπερσόνα και συγγραφέας Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έχει σήμερα γενέθλια!

Η Τζένιφερ γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης στις 24 Ιουλίου 1969. Το πολυτάλαντο κορίτσι με την Πορτορικανή καταγωγή και ομορφιά δεν περιορίστηκε στις επιτυχημένες της εμφανίσεις στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Οι φιλοδοξίες της και η πίστη στον εαυτό της την ώθησαν να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει στον κόσμο της μουσικής.

Έκανε τρεις γάμους με τελευταίο εκείνο με τον Μάρκ Άντονι το 2004 με τον οποίο και απέκτησε δίδυμα. Το διαζύγιο ήρθε το 2011 και τώρα πια η Τζένιφερ ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του νέο της έρωτα, ο λόγος για τον χορογράφο της Κάσπερ Σμάρτ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ κυκλοφορεί και το βιβλίο της TRUE LOVE που περιέχει το απόσταγμα των εμπειριών της - μετά από τρεις γάμους, έναν αρραβώνα, αρκετές μακροχρόνιες σχέσεις, πολλούς χωρισμούς και δύο παιδιά.

Στο βιβλίο της η 45χρονη τραγουδίστρια περιγράφει - χωρίς να κατονομάζει πρόσωπα και καταστάσεις - όσα έμαθε για τον εαυτό της μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της. Μιλάει για την χαμηλή της αυτοπεποίθηση και για το γεγονός ότι περίμενε τη σωτηρία από έναν... άντρα. Μετά τον χωρισμό της με τον πατέρα των παιδιών της Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) κατάλαβε ότι έψαχνε την αγάπη σε λάθος μέρος. «Κατάλαβα ότι η πραγματική αγάπη ήταν η αγάπη που μου έλειπε μέσα από τον εαυτό μου, για τον εαυτό μου».

Στο βιβλίο αναφέρεται και ο καρμικός δεσμός της με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ (Ben Aflec), ο οποίος εκείνη λέει ότι της ράγισε την καρδιά - ενώ εκείνος έχει δηλώσει ότι μαζί της ήταν δυστυχισμένος!