Συγκλονίζει ο Σμαραγδής: Η απόπειρα αυτοκτονίας!

10.08.2015
Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνεντευξη έδωσε ο Γιάννης Σμαραγδής, στην εφημερίδα Freddo και τη Νανά Παλαιτσάκη.

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει στο παρελθόν, ενώ αποκαλύπτει ότι είναι πάμπτωχος!

«Του θυμίζω σ'εκείνο σημείο κάτι που όταν μου το εκμυστηρεύτηκε σοκαρίστηκα: Όταν ήταν στο Παρίσι και μη μπορώντας να διαχειριστεί μια αποτυχία που αφορούσε ταινία του, προχώρησε σε απόπειρα αυτοκτονίας. Η προσπάθειά του απέτυχε, ευτυχώς, χάρη στη γυναίκα του» γράφει η Παλαιτσάκη.

Και ο Σμαραγδής στη συνέχεια εξομολογείται:

«Όταν έκανα εκείνη την απόπειρα αυτοκτονίας περνούσα το στάδιο του εγωισμού, του απόλυτου εγωισμού. Ένιωθα δηλαδή ότι απέτυχα. Η ζωή για να την απολαύσεις Νανά μου, όμως, δεν θέλει εγωισμό και αλαζονεία. Η ζωή σου στέλνει τα μηνύματά υης για να λειτουργήσεις μέσα στην αρμονία του σύμπαντος. Η γυναίκα μου με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου γι αυτό που είμαι και όχι γι'αυτό που θα ήθελα να είμαι.

Όσο για το αν ανησυχεί με τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις και τα capital controls, λέει:

"Γιατί να ανησυχήσω; Όλα τα χρήματα που προήλθαν από τη δουλειά τα ξαναρίξαμε στη δουλειά. Δεν έχω απολύτως τίποτα.... είμαι πάμπτωχος. Είναι επιλογή μου όμως. Θα μπορούσα να είμαι ζάμπλουτος, καθώς περάσανε αρκετά χρήματα από τα χέρια μου, αλλά μαζί με τη γυναίκα μου αποφασίσαμε να κάνουμε το έργο όσο καλύτερα γινόταν"